Bali-beg je promijenio imidž: Pustio kosu i pozirao na terasi - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bali-beg je promijenio imidž: Pustio kosu i pozirao na terasi

Burak je simpatije ženskog dijela publike osvojio ulogom Bali-bega u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Sada se odlučio na promjenu imidža. Pustio je kosu, ali i bradu. S novom frizurom pozirao je na balkonu. Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Özçivit (34) na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju koja je doslovno zaludila njegove brojne…

Burak je simpatije ženskog dijela publike osvojio ulogom Bali-bega u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Sada se odlučio na promjenu imidža. Pustio je kosu, ali i bradu. S novom frizurom pozirao je na balkonu.

Jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Özçivit (34) na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju koja je doslovno zaludila njegove brojne obožavateljke. 

Burak je u posljednje vrijeme pustio kosu, koju sada veže u malenu punđu. Sudeći prema nedavnim fotografijama, turski je glumac pustio i bradu.

Na fotografiji koju je objavio pozira na balkonu, obučen u crne hlače i bijelu majicu. Obuo je bijele patike, a cijeli stajling upotpunio crnom, dugačkom ogrlicom oko vrata i smeđom narukvicom.

 Fotografija je ubrzo sakupila više od milion lajkova. Burakove obožavateljke pisale su mu da je predivan, zgodan, talentovan glumac te kako ga vole. 

Uprkos velikoj pažnji koju dobija od žena, turska zvijezda posljednje dvije godine u braku je s turskom glumicom Fahriye Evcen (33). Par je u aprilu dobio sina Karana.

foto: Instagram

Danas objavljeno

Tri godine na sudu pokušava da dokaže da je živa

D

U Milanu od danas zabrana pušenja na javnim mjestima

D

Pronađena ukradena kopija Da Vinčijeve slike, stara 500 godina

D

Ostavite komentar