Potrebno je:
sečen stari hleb
Za preliv:
2 jaja
100-150 g sira
1 kašika kisele pavlake
100 ml mleka
50 g rendanog kačkavalja
Za nadev je potrebno je;
200 g šunkarice tano isečene
150 g listova kačkavalja
Priprema:
U činiju izdrobiti sir, dodati jaja, pavlaku, mleko i kačkavalj i sve dobro izjednačiti. Uzan pleh obložiti pek papirom pa poređati hleb. U listove šunke ubaciti kačkavalj presaviti na pola i ubaciti između svakog hleba. Preliti sa pripremljenim prelivom.
Odozgo može rendan kačkavalj. Peći na 220 stepeni C oko 50 min. Fantastičan obrok prelepog ukusa. Prijatno!
Pripremu pogledajte u video-materijalu.
19. Maja 2021.
Bakina kuhinja: Šta spremiti za doručak, užinu ili večeru
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara