Bakina kuhinja: Mafini sa limunom - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Bakina kuhinja: Mafini sa limunom

Baka kaže da su hrskavi kao puslice…

Potrebno je za manju meru:

2 jaja
2 kašike šećera
75 g brašna
1/2 praška za peciva
3 kašike limunovog soka
korica limuna
2 kašike maslinovog ulja

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom, dodato brašno sa praškom za pecivo limunov sok, korica limuna kao i maslinovo ulje.

Sve polako izjednačiti špatulom. Sipati kašikom u mafini kalupe. Peći na 200 stepeniC oko 30 min.

Kad se malo prohladi izvaditi posuti prah šećerom ili preliti čokoladom. Sladite se i uživajte…https://www.youtube.com/embed/XaqvKuS8Z6o

Danas objavljeno

Čaj od lješnika, idealan jesenji napitak

Vanja A

Eterična ulja – koje je pravo za tebe?

Vanja A

Kako skuhati jaja bez kuhanja

Vanja A

Ostavite komentar