Baka (86) iz okoline Ivanjice osvojila internet: Miloratka izgleda kao holivudska diva - BIGportal.ba
Ex Yu

Baka (86) iz okoline Ivanjice osvojila internet: Miloratka izgleda kao holivudska diva

Kolika je moć dobre frizure i šminke, pokazuje primjer iz okoline Ivanjice, gdje je mladi umjetnik Aleksandar Dramićanin potpuno promenio izgled svoje bake.

Gospođa Miloratka, koja ima 86 godina, zahvaljujući novom izgledu opčinila je internet i izazvala je pravo oduševljenje na društvenim mrežama:

“Kada iz ljubavi nastane moć transformacije, onda se vidi koliko lepota jedne žene dolazi do izražaja”, “Baka car”, “Imale one maramu na glavi ili tip top frizuru, naše bake su prelepe”, nizali su se pozitivni komentari Miloratkinog izgleda.

Šminker je od nje napravio neverovatnu lepoticu, koja podseća na filmske dive starog Holivuda, iako je baka i pre bila lepa.

BAKA MILORATKA (86) NEVEROVATNOM TRANSFORMACIJOM ODUŠEVILA SRBIJU! Unuk od  nje napravio LEPOTICU u haljini koju je nosila Anastasija Ražnatović! Foto  - Informer

Specijalno za Super ženu, Aleksandar je rekao da je cela transformacija bila veoma brza:

“Brzo sam je našminkao, za neki sat vremena. A kada je sve bilo završeno, baka se samo nasmejala.”

Ona je potpuno prirodna i inače se ne šminka i ne farba kosu, a na ideju da joj promeni opis šminker je došao tokom karantina. Kako nam je istakao, nije očekivao ovakav uspeh, a baka je imala na to jedan komentar: “Pitala je šta ja nju sređujem, pored toliko mladih devojaka”.

A baš na ovu rečenicu Aleksandar je sam odgovorio i rekao nam da mu je zaista bilo zadovoljstvo.

B92.

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar