BAJONETOM NAPAO KOMŠIJE U GRADIŠKI: Alen Stojadinović optužen za pokušaj ubistva - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

BAJONETOM NAPAO KOMŠIJE U GRADIŠKI: Alen Stojadinović optužen za pokušaj ubistva

Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Alena Stojadinovića (41) koji se tereti da je 13. avgusta ove godine bajonetom pokušao ubiti komšije Milovana i Miru Ljoljić u Gradišci.

Kako se navodi u optužnici Okružnog tužilaštva Banja Luka, Stojadinović je gajio osjećaje netrpeljivosti prema svojim komšijama. Kada je vidio Miru u ljetnoj kuhinji koja se nalazi u prizemlju kuće krenuo je prema njoj, ušao u prostoriju i povrijedio je bajonetom u predjelu grudi, vrata, a porezao je i po licu.

Počela je dozivati pomoć i tada je izašao njen suprug, a Stojadinović je prijetio da će ubiti i njega. Kada je pokušao pobjeći, optuženi je počeo trčati za njim, sustigao ga i pokušao ubosti u stomak, ali je Milovan postavio ruku tako da je spriječio veće povrede.

Mira je zadobila teže povrede i to ubodnu ranu u predjelu lijeve dojke koja seže do rebra, posjekotinu na lijevoj strani vrata i oguljotinu u lijevom slijepoočnom predjelu. Milovan je zadobio posjekotinu kažiprsta desne ruke i dlana. Komšija bračnog para Ljoljić P.D. je dotrčao i uspio je izbiti iz Stojadinovićeve ruke bajonet.
Stojadinovića je policiji prijavila majka kada je sa bajonetom izašao iz kuće kazavši da će ubiti komšije.

Optuženi se tereti za pokušaj ubistva bračnog para. Za ovo krivično djelo propisano je najmanje pet godina zatvora.

(Klix)

Danas objavljeno

Oskrnavljena crkva Vaznesenja Gospodnjeg u blizini migrantskog kampa

M.

Užas kod Nikšića: Pronađena tijela djevojke i muškarca

M.

Turska mijenja ime, Erdoan potvrdio

M.

Ostavite komentar