Bajkeri stižu na tvrđavu Kastel: Banjaluka spremna za još jednu motorijadu - BIGportal.ba
Banja Luka

Bajkeri stižu na tvrđavu Kastel: Banjaluka spremna za još jednu motorijadu

Moto klub „Istok“ Banja Luka organizuje 7. Banjalučku motorijadu na tvrđavi Kastel, koja će trajati od danas, 29. jula pa sve do 31. jula.

Moto defileu polazi u subotu u 18 sa Kastela, a od 19 časova biće održano takmičenje u sporoj vožnji. Za bajkere je obezbijeđen besplatan kamp, ručak u petak i subotu, kao i doručak pred put u nedjelju.

Sutra se očekuje koncert Rock Simfonije, kao i nastupi bendova Balkan Express i Tref, pik i razbojnik. Subota je rezervisana za nastup Whitesnake tribute benda Snakebite, kao i nastupe bendova Kob, Saso Mange i Granny Fuckers.

Kako su saopštili organizatori, banjalučki Zid smrti Božo Vukadonović, jedini aktivni Zid smrti u ovom dijelu Evrope, biće na raspolaganju posjetiocima u petak i subotu poslijepodne i uveče.

“I ove godine organizujemo turističku vožnju na jezero Balkana. Ovo je prilika za sve one koji nisu mnogo putovali okolikom Banjaluke ili žele da ponove to iskustvo u koloni od obično nekoliko desetina motora. Planirana je vožnja, predah, kupanje i povratak na Motorijadu. Start je u subotu u 11 časova sa tvrđave Kastel. Prijave su neophodne i mogu se izvršiti na Info pultu, ali i putem Fejsbuk ili Instagram stranice MK Istok”, saopšteno je iz Udruženja građana Moto klub ISTOK Banjaluka.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu da dobiju na www.mkistok.com.

Danas objavljeno

Gradonačelnik Stanivuković: Čuvajmo svetinje ma čije god one bile

M.

Izabran izvođač: Potpisan ugovor za sanaciju pasarele na Starčevici

M.

Banjalučki odbornici u klupama: Obradović zatražio izvještaj o radu gradonačelnika

M.

Ostavite komentar