Bajaga: "Nema svirki, ali radimo na albumu, da ne sjedimo besposleni" - BIGportal.ba
Ex Yu

Bajaga: “Nema svirki, ali radimo na albumu, da ne sjedimo besposleni”

Aktuelna situacija oko virusa korona poremetila je koncertne planove mnogim muzičarima na ovim prostorima, među kojima su i Bajaga i Instruktori.

Momčilo Bajagić je, međutim, kako kaže, izuzetno aktivan u poslednje vreme dok pravi pauze sa nastupima.

“Održana je nedavno u Sava Centru beogradska premijera filma “Hotel Beograd”, najavljenog duetskom pesmom “Darja” sa Milošem Bikovićem, a aktuelan je i rad na još jednom filmu, pa mjuzikl, kao i spremanje novog, specifičnog albuma”, kaže muzičar.

Bajaga radi na filmu “Nije teško biti čovek”, Dušana Kovačevića, na kojem ponovo sarađuje sa starim prijateljem.

“Nadamo se da će premijera da bude na jesen. Završio sam pesme koje su se slikale u filmu, a ostaje mi da uradim instrumentalnu muziku. Mislim da će to biti dosta interesantan film, neobičan, jer je takav scenario. Odlični su glumci. Video sam delove filma koji se sad montiraju, ali, za sada je još uvek rano da se priča o tome”, kaže roker.

I mjuzikl Pozorišta na Terazijama “Sa druge strane jastuka”, reditelja Juga Radivojevića, baziran je na Bajaginim pesmama.

“Tridesetak numera je u izboru, ostaće ih na kraju više od 20 sigurno. Sve sam prepustio glumcima, reditelju i Saletu Sedlaru. On radi aranžmane za orkestar koji će sve vreme, kao i svi glumci, biti na sceni. Možda neke manje uloge dobiju i ljudi iz orkestra”, ističe Bajagić.

Pričati o koncertima, nažalost, ističe, sada je deplasirano, a posebno mu je žao što je otkazao koncert podrške Dušanu Kojiću Koji u Hali sportova.

“Normalno, to je u skladu sa merama koje se preduzimaju. Iskoristiću ovo vreme, kad nema svirki, da malo poradim na albumu, da ne sedimo besposleni. Možda ćemo malo i u studiju nešto da radimo. Biće tu i pesama koje sam radio za druge, numera iz filmova, možda i nekih za koje snimci postoje na “Jutjubu” ali ih nema na nosačima zvuka”, zaključuje Bajaga.

Danas objavljeno

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Muž Vesne Trivalić je poznati plastični hirurg: Zbog njega je napustila Srbiju

V.R.

Ostavite komentar