BAJAGA JOJ POSVETIO PJESMU Buran život pjevačice, bila je LJUBAVNICA fudbalera, pa dala savjet svim ženama - BIGportal.ba
Ex Yu

BAJAGA JOJ POSVETIO PJESMU Buran život pjevačice, bila je LJUBAVNICA fudbalera, pa dala savjet svim ženama

Pjevačica Alka Vuica često je bila tema brojnih spekulacija, a mnoge je iznenadila priznanjem da je bila sa oženjenim fudbalerom.

Njena prva ljubav je bio bubnjar grupe “Srebrna krila” Adi Karaselimović. Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu “Scena” i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala 4 godine, piše Blic.

Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu. Mediji su spekulisali da su oni bili njeni ljubavnici. Bajaga joj je čak posvetio i dvije pjesme- „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“.

U Alkinom životu su bile i izvjesne spekulacije o zabranjenim ljubavima. Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili u vanbračnoj zajednici.

– Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju tužnu priču – rekla je jednom prilikom za “Slobodnu dalmaciju”.

Danas objavljeno

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Vanja A

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Ostavite komentar