11. Decembra 2020.

BAJAGA JOJ POSVETIO PJESMU Buran život pjevačice, bila je LJUBAVNICA fudbalera, pa dala savjet svim ženama

Big Portal

Njena prva ljubav je bio bubnjar grupe “Srebrna krila” Adi Karaselimović. Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu “Scena” i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala 4 godine, piše Blic.

Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu. Mediji su spekulisali da su oni bili njeni ljubavnici. Bajaga joj je čak posvetio i dvije pjesme- „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“.

U Alkinom životu su bile i izvjesne spekulacije o zabranjenim ljubavima. Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili u vanbračnoj zajednici.

– Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju tužnu priču – rekla je jednom prilikom za “Slobodnu dalmaciju”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare