Ažuriranje za Star Wars Squadrons donosi 4K i 120 FPS - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Ažuriranje za Star Wars Squadrons donosi 4K i 120 FPS

Assassin’s Creed nije jedina igra koja je dobila ključno ažuriranje za konzole sljedeće generacije, pošto je Electronic Arts izbacio ažuriranje i za Star Wars Squadrons. Kao što je ranije najavljeno, ovo ažuriranje donosi mnoštvo nadogradnji za igrače na konzolama sljedeće generacije.

Poboljšani vizuelni kvalitet i osvetljenje

Za PlayStation 5 to uključuje upravo poboljšani vizuelni kvalitet i osvetljenje, dok Xbox Series X i S ažuriranja uključuju prekidač za izlaz od 120 FPS sa smanjenim kvalitetom, kao i podršku za ekrane sa promenljivom brzinom osvežavanja i rezolucijom koja sada dostiže 4K.

Među ostalim promenama u zakrpi 3.0 postoje nove promene u sadržaju i balansiranju, ali i još jedno podešavanje ključa za svakoga ko koristi VR slušalice sa podešavanjem računara. Renderovanje je dostupno kao opcija za poboljšanje performansi, dok igrači sa slušalicama visoke rezolucije poput Valve Index mogu uživati u skybox-u veće rezolucije, kao i u prilagodljivom skaliranju rezolucije koje može učiniti stvari glatkijima ako nemate neku od najmoćnijih GPU-ova. Iako su igrači prijavili neke propuste, drugi već cene nova podešavanja.

Izvor: Engadget/PCPress

Danas objavljeno

Sony planira da uvede PlayStation uslugu sličnu Xbox Game Pass-u

Vanja A

Hrvatski lanac supermarketa Konzum uveo je devet kriptovaluta, uključujući i BTC, kao opcije plaćanja

Vanja A

Uprkos godinama, OnePlus 6 i OnePlus 6T dobijaju ažuriranje softvera

Zeljka

Ostavite komentar