3. Marta 2021.

Avante Design BMW M4

Big Portal

Kako prenosi Jutarnji.hr, u Avante Designu su odlučili da se fokusiraju na model M4 kako bi tom coupeu dali još agresivniji izgled. Što se tiče kontroverznih “mega bubrega” dostupne su dve opcije: standardni koji ostaju, ili “bubrezi” normalne veličine za tradicionaliste.

U Avante Designu kažu da je razvoj te opcije već završen i da će se uskoro takvi “normalni” bubrezi za M4 naći u ponudi ove tjuning kuće. Na raspolaganju će biti varijante dorade karoserije u tri nivoa, a najzanimljivija je pritom “wide-body” dorada s 18 cm širom karoserijom od standardne verzije. Osim širih bokova i aerodinamičkih detalja, redizajniran je i poklopac motora sada s dvostrukim otvorima za dodatno hlađenje motora.

Agresivniji dizajn prednjeg kraja čini XXL masku hladnjaka manje “polarizujućom”, ali sigurni smo da će više zainteresovanih preferirati tradicionalni izgled bubrega čiji dizajn je Avante Design preuzeo s M8 Coupe modela.

Ostale nadogradnje uključuju grupu bočnih otvora za vazduh na prednjim blatobranima, zajedno s fiksnim zadnjim krilom, verovatno pozajmljenim iz BMW-ovog kataloga M Performance, prilagođenog novom M4.

I prednji i zadnji branici se mogu pohvaliti povećanim usisnicima vazduha, a iako sportski kupe sada možda izgleda pomalo divlje, još uvek uglavnom zadržava OEM standard. Sve što nedostaje je možda centralni završetak izduva s četiri cevi u stilu Lexusa…

Izvor:Jutarnji.hr
Foto: Avante Design

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare