Autor otkrio zašto Hari i Megan neće biti u popularnoj seriji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Autor otkrio zašto Hari i Megan neće biti u popularnoj seriji

Iako su na društvenim mrežama neki gledaoci zaključili da će nedavni intervju Megan i Harija dati mnogo materijala za novu sezonu serije Kruna, fanove bi mogla razočarati vest da priča ovoga para verovatno neće završiti u seriji.

Budući da se četvrta sezona ove Netfliksove serije bavila odnosom Čarlsa i Dajane, a u petoj se očekuje prikaz njihovog razvoda i njene tragične smrti, neki fanovi su se nadali da će u narednim sezonama biti prikazana ljubavna priča Harija i Megan.

Autor serije Piter Morgan još je u decembru za “Hollywood Reporter” objasnio da to nikad nije bilo u planu.

“Jednostavno mislim da stvari postaju zanimljivije s prolaskom vremena. Ugodnije se osećam kad pišem o stvarima koje su se dogodile pre najmanje 20 godina. Megan i Hari su tek na pola puta, njihova priča nije završena i ja ne znam kako će se završiti”, ispričao je.

Objasnio je i da se on drži svog “pravila 20 godina”.

“U glavi imam pravilo 20 godina. Smatram da je to dovoljno vremena i dovoljna distanca da bi se nešto dobro razumelo, kakvu je ulogu imalo i kakav uticaj. Često se stvari koje danas smatramo jako bitnima brzo zaborave, dok se neke druge stvari pokažu istorijski bitne”, objasnio je.

Danas objavljeno

Otkrivena 44 zlatnika iz 7. veka skrivena u zidu u strahu od muslimanskih osvajača

Zeljka

Spremačice se poslužile kolačima poslije žurke, završile u bolnici halucinirajući

Zeljka

Aleks Rodrigez progovorio o Dženifer Lopez

Zeljka

Ostavite komentar