Autentična i energična: Upoznajte Senidu van scene - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Autentična i energična: Upoznajte Senidu van scene

O karijeri koju je stekla za veoma kratak period nije ni maštala.

Posljednjih 10 godina aktivno se bavi muzikom, ali je svojih “5 minuta” doživjela samo jednom pjesmom i prepoznatljivim stilom po uzoru na najveće svjetske zvijezde.

Pjesmom “Slađana”, učinila je da je čitav region zavoli. Pjesma broji milionske preglede na Jutjubu, a veoma je popularna na društvenim mrežama. Senidah donosi zvuk koji je mješavina R’n’B muzike i repa.

Senida Hajdarpašić odličan je pokazatelj da za pravi uspjeh nikad nije kasno. Nakon prvog singla nastavila je da ređa hitove pa je njen glas sada već prepoznatljiv na prve takove novih hitova.

 

View this post on Instagram

 

When your face is ready 🐵

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Rođena je u Ljubljani prije 33 godine, a roditelji su joj iz Crne Gore.

“Družim se sa ljudima kojima su roditelji iz raznih krajeva Jugoslavije. Moji su iz Crne Gore, tamo sam išla dva puta godišnje. Slušam Merlina, Cecu, Karleušu, gledam filmove…”, objasnila je Senidah kada je prvi put došla u Beograd gdje je trenutno veoma aktuelna.

Senidini koferi su uvijek spakovani i spremni. Relacija Beograd – Ljubljana – Podgorica za nju je svakodnevnica, ali kako je ranije navodila, “život u koferu” za nju ne predstavlja problem i da joj ponekad samo zafali koji sat koji provodi sama sa sobom.

 

View this post on Instagram

 

@makeupschooldraganvurdelja did it again ✨

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Uživa u svojoj slavi i koristi svaki trenutak kako bi sa publikom podijelila svoju energiju i ljubav koju gaji prema muzici.

Koleginica Sara Jovanović opisala vas je kao zvijerku, kako vi vidite sebe?

Ja sam Slovenka crnogorskog porijekla. Ima istine u tome da sam rijetka zvijerka!”

Postoje li trenuci kada zvijerka sa scene opet postane stidljiva djevojka?

Scena i moj dom su mjesta gdje sam svoj na svome, sve između umije da me učini stidljivom. Recimo, kada me neko mnogo hvali, tada se ne snalazim baš najbolje.

 

View this post on Instagram

 

Fairytale @pentljabygoga @ljfw @pecnikurska

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Dio publike shvatio je pjesmu “Slađana” kao argument više da su u pravu oni koji misle da ste homoseksualnog opredjeljenja. Šta je istina?

Istina je da ja volim ljude i uopše ne želim da se bavim takvim pitanjima.

Ko je ta Slađana iz pjesme?

“Slađana smo svi mi koji želimo nešto, ali toga nema. Neka svako doživi pjesmu onako kako želi. Slađana je djevojka koja je jako željna ljubavi i pažnje, ali ne zna na koji način da to postigne i tako onako zbunjena i ranjiva, u stvari glumica, traži ono nešto što joj fali. Ukratko”, rekla je Senidah.

Njena od posljednjih pjesama koje je izdala pod zanimljivim nazivom ,,Mišići, uveliko se vrti i drži prvo mjesto na pozicijama domaćih hitova.

https://www.youtube.com/watch?v=dN-pQwIeC-k

 

 

Glossy/Cdm

Danas objavljeno

Četiri godine poslije očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

V.R.

Vozio brzinom od 290 kilometara na čas i sve snimio

V.R.

Ivanka Tramp seli sa porodicom u luksuznu vilu

V.R.

Ostavite komentar