Australka pod istragom zbog bacanja mačke kod ljutitog psa, evo šta je čeka - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Australka pod istragom zbog bacanja mačke kod ljutitog psa, evo šta je čeka

VIŠE smo vam puta dokazali da psi i mačke ne moraju biti smrtni neprijatelji te da ih takve najčešće viđamo u filmovima, crtićima i pričama.

No neki psi jednostavno nisu socijalizirovani dovoljno da bi se pokraj mačke ponašali normalno ili prema njoj bili prijateljski nastrojeni. Jedna australska kućna maca doživjela je, nažalost, takav jedan scenarij.

No najružniji dio priče je to što je u cijelu tu priču bila upletena djevojka koja je uzela jadnu mačku te je bacila u svoje dvorište jer je mačka, navodno, danima uznemiravala njezine pse. Tamo ju je, poprilično uzbuđen i neprijateljski raspoložen, dočekao pas koji je sve vrijeme režao. Prijatelj osumnjičene cijeli taj horor objavio je na društvenoj mreži uz rečenicu – “Opišite ovo!”

Oglasio se i govornik australske policije koji je rekao je da je cijeli taj čin odvratan te da ne može shvatiti kako nekome tako nešto može biti predmet ismijavanja. Dodao je kako je najteža kazna za ovakvo zlodjelo pet godina zatvora plus plaćanje velike novčane kazne. 

Prema riječima novinara Daily Maila, počiniteljka se izvinila i nazvala svoj čin neoprostivim te je dodala kako mačka nije uginula, dok je drugi reporter obavijestio o smrti jadne mačke. U posljednje je vrijeme Australija na udaru zbog teških zlodjela prema divljim životinjama, ali i kućnim ljubimcima. Borci za prava životinja nadaju se najtežim kaznama kako bi ovakve strahote što prije prestale. 

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar