Audi unaprijedio A4 Allroad Quattro za 2022, kako vam se dopada? FOTO - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Audi unaprijedio A4 Allroad Quattro za 2022, kako vam se dopada? FOTO

Njemački proizvođač je osvježio “kros” verziju karavana A4.

Audi A4 sledeće generacije je trenutno u razvoju, ali proizvođač automobila iz Ingolštata ne zanemaruje odlazeći model, koji je još uvek u prodaji. Tako je Audi A4 Allroad Quattro na Starom kontinentu dobio određene vizuelne modifikacije za ovu godinu koja bi mogla da mu bude i poslednja na tržištu pre nego što novi model stigne u salone.

Porodični robusni karavan, inspirisan krosover vozilima, sa pogonom na sve točkove sada se može naručiti i sa takozvanim Black Optics Pro paketom, koji je dizajniran posebno za A4 Allroad Quattro i pruža kupcima dodatne mogućnosti prilagođavanja.

Kao što mu ime govori, novi vizuelni paket donosi sjajnu crnu završnu obradu različitim delovima eksterijera, uključujući okvir vetrobranskog stakla, spoljne retrovizore i završne obloge izduvnih cevi.

Istim sjajno crnim slojem prekriveni su i vertikalni elementi rešetke hladnjaka, okviri na prednjim bočnim otvorima na braniku, difuzor zadnjeg branika i panel vrata prtljažnika između zadnjih svetala. Audijeva oznaka i A4 Allroad natpis pozadi su takođe u sjajno crnom finišu.

Foto: Audi promo

Još nekoliko manjih detalja upotpunjuju novi izgled robusnog karavana. To uključuje crne krovne šine i branik u kontrastnoj boji Manhattan Grey Metallic.

Sva ova unapređenja su deo istog paketa, koji se sada može naručiti u Evropi po ceni od 775 evra. Pored toga, dve nove nijanse dopunjuju portfolio boja modela – Chronos Grey i District Green.

Foto: Audi promo

Podsećamo, u zavisnosti od tržišta, aktuelni Audi A4 Allroad Quattro se prodaje u nekoliko benzinaskih i dizel verzija, raspona snage od 150 KS (110 kW) do 272 KS (200 kW).

Sledeća generacija biće ujedno i poslednji A4 ​​koji će se nuditi sa SUS opcijom, pre nego što familija ovog modela pređe na čisto električnu energiju krajem decenije.

Uz informacije o apdejtovanom A4 Allroad Quattro, Audi je saopštio i da će “kros” model A1 Citycarver ubuduće nositi oznaku A1 Allstreet.

Foto: Audi promo

B92.

Danas objavljeno

Njemačka podržala zabranu automobila na benzin i dizel od 2035.

Vanja A

Mercedes Vision EQXX oborio sopstveni rekord OD 1000 Km

Vanja A

Kola na suncu? Nije smak svijeta

Vanja A

Ostavite komentar