Atraktivna pjevačica u zagrljaju poznatog grčkog zavodnika - BIGportal.ba
Ex Yu

Atraktivna pjevačica u zagrljaju poznatog grčkog zavodnika

Nedavno je jedna fotografija koju je okačila na društvenim mrežama otkrila da su se dogodile promjene u njenom emotivnom životu i da je na pomolu nova ljubav.

Dok pjevačica Katarina Didanović uživa u čarima Grčke, javnost je spekulisala o njenom novom dečku, koji je prema našim saznanjima, poznati zavodnik koji je i uspješan biznismen iz Grčke.

-Poznaju se tek nekoliko mjeseci, a prije tri mjeseca upustili su u vezu, nakon što ju je misteriozni Grk ugostio na njegovom omiljenom mjestu. Rano je još govoriti o njihovim koracima u vezi, ali posljednjih mjesec dana koliko se Katarina nalazi u Grčkoj, oni se ne razdvajaju. Uživaju bez ikakvih opterećenja. – otkriva naš dobro obavješten izvor.

Dok je Katarina nedavno izdala pjesmu „ Tebi srećan put“ i misteriozni Grk, prema riječima našeg izvora vrlo je uspješan u svojoj sferi posla.

https://www.instagram.com/p/B0hAV1ZoMRU/

-Izuzetno je vrijedan i posvećen svom poslu. Ne bavi se javnim poslom, ali je u krugovima poslovnih ljudi veoma poznat – dodaje izvor.

Podsjećanja radi, Katarina se nakon uspješnih nastupa u srpskoj prestonici, uputila početkom avgusta na zasluženi odmor. Prije samo nekoliko dana jednim komentarom i fotografijom potvrdila je glasine da je srećna i zaljubljena.

-Navodi su tačni i činjenica je da zaista uživam. Trudim se da bar na samom početku sačuvam neke detalje. Uskoro se vraćam u Srbiju, pa ćemo pričati o svemu – kratko je Katarina prokometarisala naše otkriće.

Svet
Foto: Instgaram

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar