Atraktivna pjevačica u zagrljaju poznatog grčkog zavodnika - BIGportal.ba
Ex Yu

Atraktivna pjevačica u zagrljaju poznatog grčkog zavodnika

Nedavno je jedna fotografija koju je okačila na društvenim mrežama otkrila da su se dogodile promjene u njenom emotivnom životu i da je na pomolu nova ljubav.

Dok pjevačica Katarina Didanović uživa u čarima Grčke, javnost je spekulisala o njenom novom dečku, koji je prema našim saznanjima, poznati zavodnik koji je i uspješan biznismen iz Grčke.

-Poznaju se tek nekoliko mjeseci, a prije tri mjeseca upustili su u vezu, nakon što ju je misteriozni Grk ugostio na njegovom omiljenom mjestu. Rano je još govoriti o njihovim koracima u vezi, ali posljednjih mjesec dana koliko se Katarina nalazi u Grčkoj, oni se ne razdvajaju. Uživaju bez ikakvih opterećenja. – otkriva naš dobro obavješten izvor.

Dok je Katarina nedavno izdala pjesmu „ Tebi srećan put“ i misteriozni Grk, prema riječima našeg izvora vrlo je uspješan u svojoj sferi posla.

https://www.instagram.com/p/B0hAV1ZoMRU/

-Izuzetno je vrijedan i posvećen svom poslu. Ne bavi se javnim poslom, ali je u krugovima poslovnih ljudi veoma poznat – dodaje izvor.

Podsjećanja radi, Katarina se nakon uspješnih nastupa u srpskoj prestonici, uputila početkom avgusta na zasluženi odmor. Prije samo nekoliko dana jednim komentarom i fotografijom potvrdila je glasine da je srećna i zaljubljena.

-Navodi su tačni i činjenica je da zaista uživam. Trudim se da bar na samom početku sačuvam neke detalje. Uskoro se vraćam u Srbiju, pa ćemo pričati o svemu – kratko je Katarina prokometarisala naše otkriće.

Svet
Foto: Instgaram

Danas objavljeno

Basista grupe “Let 3” napravio sapun za žene vulgarnog imena

Zeljka

Sloboda Mićalović, zvijezda serije “Tajna vinove loze” priznala kako se nosi sa pritiskom slave

Zeljka

Branko Đurić i Bred Pit u istom kadru: “Neki tip nam uletio”

Zeljka

Ostavite komentar