Atijas se propio poslije razvoda sa Anabelom? - BIGportal.ba
Ex Yu

Atijas se propio poslije razvoda sa Anabelom?

Iako se već mesecima govori o razvodu bivših supružnika Andreja i Anabele Atijas, biznismen je ponovo pokrenuo lavinu novih komentara svojom objavnom na Instagramu. Naime, on je na svom storiju objavio tajanstvenu poruku zbog koje domaći mediji spekulišu da se Andrej Atijas propio, kao i da pati zbog svoje bivše supruge….

Iako se već mesecima govori o razvodu bivših supružnika Andreja i Anabele Atijas, biznismen je ponovo pokrenuo lavinu novih komentara svojom objavnom na Instagramu.

Naime, on je na svom storiju objavio tajanstvenu poruku zbog koje domaći mediji spekulišu da se Andrej Atijas propio, kao i da pati zbog svoje bivše supruge.

– Dobro jutro… Reći ću ti samo da znaš… Jednom davno ludo voleh ja. I ona je mene htela… al od majke nije smela… 3 godine zbog nje pijem ja. I još nešto reći ću da znaš, sa drugim je al me ne vara… Udala je majka stara zbog dukata i zbog para, zbog toga ti eto pijem ja, zbog toga ti majko pijem ja… Ako ikad sretnemo se sudbinu da pratimo… – napisao je on.

Podsetimo, pevačica je navodno svakodnevno u kontaktu sa Andrejem, kako zbog ćerkice Blankice, tako i zbog drugih, privatnih razloga.

Izvor za domaće medije nedavno je izjavio da je Andrej još uvek zaljubljen u Anabelu, te da želi da se pomiri sa njom.

Izvor. Svet

Danas objavljeno

Brutalna poruka Slobe Radanovića zbog drame na Kosovu: “Na koju ste silu udarili, jadna vam majka…”

Vanja A

Ovako je Ela Dvornik izgledala prije estetskih zahvata

Vanja A

Nada Obrić zapjevala u javnosti nakon dvije decenije

Vanja A

Ostavite komentar