AT STORE PREDSTAVLJA FINALISTE "SHOT ON iPhone" KAMPANJE - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

AT STORE PREDSTAVLJA FINALISTE “SHOT ON iPhone” KAMPANJE

U trećoj godini jedinstvenog takmičenja “Shot on iPhone”, autorizovani Apple reseller AT Store pozdravlja jesen u globalnoj kampanji sa fotografijama koje su snimili korisnici iPhone uređaja širom Bosne i Hercegovine.

“Ovo je bila savršena prilika za Apple korisnike i ljubitelje fotografija, jer su kreirali radove koji su postali instant hit. Dobili smo više od 2.000 fotografija i stručni žiri je imao težak zadatak – Odabrati 10 najboljih! Predstavljamo deset fotografija od kojih će samo jedna odnijeti pobjedu. Naši korisnici i stručni žiri će odlučiti koja fotografija zaslužuje pobjedu, a pobjedničku fotografiju ćemo objaviti u nedjelju 29.9.2019. godine”, poručili su iz AT Stora.

U fotogaleriji možete pogledati 10 najboljih fotografija.

Žiri

Ove godine u žiriju su najbolji fotografi na svijetu, a koji dolaze iz Bosne i Hercegovine. Neki od njih su najtraženiji u Hollywoodu i rade za HBO, National Geographic, BBC Earth i o njima pišu The New York Times, Time, Forbes, Los Angeles Times, LA Weekly, The Washington Post i drugi. U žiriju su Harun Mehmedinović, Milomir Kovačević, Amer Kapetanović, Mirza Hasanefendić i Leon Bijelić.

Partneri

Ove godine partneri su pripremili odlične nagrade za najbolje autore fotografija. Glavna nagrada ovogodišnje kampanje je putovanje za dvije osobe. Pobjednik će putovati sa jednom od najboljih turističkih agencija KonTiki Travel iz Banjaluke.

Autori objavljenih Top 10 fotografija će osvojiti poklon pakete partnera. Partneri su L’Oréal, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent i Lancôme, a Coca-Cola Bosna i Hercegovina pripremila je 10 poklon paketa za autore 10 najboljih fotografija.

Billboarde sa pobjedničkom fotografijom u Sarajevu i Banjaluci će omogućiti partner kampanje Metromedia Group. Iznenađenje za pobjednika priprema i Porsche Sarajevo.

Službeni radijski partneri projekta su BIG radio iz Banjaluke i Radio M iz Sarajeva.
Treću godinu zaredom službeni medijski partner kampanje je portal Klix.ba.

Najbolje autore fotografija možete pogledati na Facebook stranici AT Storea.

Više detalja na web stranici www.atstore.ba.

Danas objavljeno

Savjeti iz Hemofarma za Svjetski dan srca

Vanja A

Prijavi se na konkurs „Budi neko uz obrt eko“: Partner MKF nagrađuje obrtnike koji štite okoliš

Vanja A

Sve je lakše uz plan B! Objedinite finansijske obaveze Addiko kreditom do 50.000 KM uz fiksnu kamatnu stopu

Vanja A

Ostavite komentar