20. Januara 2020.

Astrolozi su izračunali najbolji dan za venčanje u 2020. godini

Big Portal

POZNATI astrolozi tvrde da je čitava 2020. godina „posebno dobro vreme za stvaranje dugoročnih veza“, s tim da je februar najbolji mesec za venčanja.

Broj 20 je broj anđela, što znači dobar početak. U numerologiji, broj dva simbolizuje upornu i snažnu ženu koja, iako ponizno klanja glavom, ima neviđenu odlučnost i energiju. Za astrologe, broj dva odnosi se na kuću Bika, kojom vlada Venera – boginja ljubavi i lepote, koja uliva strpljenje i posvećenost da budet verni i učinite sve da stvorite neverovatno jaku porodicu. Pored digitalne simbolike datuma 20/02/20, astrolozi objašnjavaju ulogu planeta za srećan brak.

Astrolozi naglašavaju da je cela 2020. povoljna za brak. To je zbog činjenice da se Saturn 2020. godine prebacuje sa vlastitog znaka Jarca (u kojem je od 2017.), u idealistički i progresivni znak Vodolije, pridružujući se Jupiteru. Takva kombinacija nije postojala od 1960-ih – vreme ljubavi, jednakosti, slobode i slobode ljubavi!

Godine 2020. biće vraćena era Vodolije, koja će svetu doneti saosećanje i toleranciju. Zahvaljujući ovakvom rasporedu planeta, parovi koji se ove godine odluče za brak mogu postići retko karmičko jedinstvo. Dakle, ako niste pronašli srodnu dušu, vreme je da razmislite!

Kladite se na 20.02.2020.

Izvor. Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare