Aston Martin iz 1985. uhvaćen na snimanju novog James Bond filma - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Aston Martin iz 1985. uhvaćen na snimanju novog James Bond filma

Snimanje novog nastavka James Bond franšize, za sada radnim naslovom „Bond 25“, je u toku.

Snimanje novog nastavka James Bond franšize, za sada radnim naslovom „Bond 25“, je u toku. Jedna od scena novog filma snima se na vrlo poznatom „Atlantic Ocean“ putu u Norveškoj, a jedna od najvećih lokalnih novinskih kuća, Dagbladet, uhvatila je deo akcije svojom kamerom.

U prvom videu se može videti snimanje Aston Martina V8 Vantage iz 1985., dok drugi video pokazuje par modernih Range Rover Sportova i Toyotu Land Cruiser sa kraja prošlog veka.

Isti Aston Martin se pojavio 1987. godine u filmu “The Living Daylights,” što je ujedno bio i prvi put da se pojavio glumac Timothy Dalton u ovom poznatom serijalu. Zanimljivo je i da, automobil koji je sada snima, nosi istu “B549 WUU” registarsku tablicu kao i onaj korišćen u filmu sa Daltonom.

Nije još poznato ko vozi ovog V8 Vantagea, ali se može pretpostaviti da je to Bond, odnosno Daniel Craig. Detalja o predstojećem filmu nema mnogo, osim da će biti premijerno prikazan na proleće 2020. godine. Rami Malek (glumio je Freddiea Mercuryja u filmu Bohemian Rapsody) će igrati ulogu „zloće“, dok će se Naomie Harris, Ben Whishaw i Ralph Fiennes vratiti kao agenti Eve Moneypenny, Q i M iz MI6.

Izvor: AutoBlog

Danas objavljeno

Ko je krivac za proklizavanje, automobil, vozač ili gume?

D

Istraživanje: Kako se sigurno voziti u autu u doba korone?

D

Koliko smiju biti stare gume kada ih se kupuje kao nove?

D

Ostavite komentar