Aston Martin dobio novi logo i slogan - BIGportal.ba
Auto-moto Šuška se šuška

Aston Martin dobio novi logo i slogan

Nakon prilično misterioznog tizera od ranije ove nedjelje, Aston Martin otkriva novi logo brenda. Dolazeći baš na vreme da proslavi novu ogromnu investiciju iz saudijskog fonda, koju je izvršni predsjednik kompanije Lorens Strol opisao kao „događaj koji menja igru“ za proizvođača automobila, novi amblem prati novi slogan – Intensity. Driven.

Novi logo je osmi po redu u istoriji proizvođača dugoj 109 godina i znači da je vizuelni izraz brenda prilagođen. U fizičkom obliku, novi dizajn su ručno izradili zanatlije u juvelirskom kvartu u Birmingemu. Njegova prva zvanična primena na Aston Martin proizvodu biće viđena na sportskim automobilima sledeće generacije ovog brenda, ali za sada nema tačnih detalja oko toga.

Ali čak i pre nego što neki serijski Aston Martin dobije novi logo, tim Aston Martin Aramco Cognizant F1 će imati novi dizajn krila na svojoj livreji tokom Velike nagrade Francuske predstojećeg vikenda. Na nosu automobila, međutim, biće predstavljen originalni logo Aston Martina u vidu dugmeta, obeležavajući stotu godišnjicu prvog učešća brenda na Grand Prixu.

„Zato što smo dizajnirani da nateramo ljude da se zaljube, da se povežemo sa srcima i umovima naših kupaca, svaki objekat koji dizajniramo u Aston Martinu ima duboko značenje i nameru i kreiran je sa iskrenošću i emocijama“, Marek Rajhman, potpredsednik i glavni direktor Aston Martina, komentari. „Kako se približavamo uzbudljivom trenutku evolucije proizvoda, dizajn novih krila nije bio ništa drugačiji. Svaki milimetar svake linije – svakog oblika unutar novih krila, izvučen je napred iz dubina našeg 109-godišnjeg kreativnog izvora Aston Martina.

Pored novog logotipa, britanski proizvođač predstavlja i svoj novi moto – Intensity. Driven. Slogan je oživljen kroz kratki film, koji prikazuje svih pet aktuelnih sportskih automobila kompanije. Kao deo nove marketinške kampanje, Aston Martin će takođe objaviti seriju društvenih, digitalnih i štampanih reklama.

Izvor: AutoRepublika

Danas objavljeno

Brabusova zvijer ima tri tone, a 100 km/h postiže za 3,7 sekundi

Zeljka

Voli Porsche, ali nikada neće prodati Daciu Sandero

Zeljka

Zašto brzinomjeri pokazuju lažne maksimalne brzine od 220 ili 260 km/h?

Zeljka

Ostavite komentar