10. Augusta 2022.

Ašton Kučer progovorio o rijetkoj dijagnozi koju je dobio: Sretan sam što sam danas živ

Big Portal

Na svom Twitter profilu napisao je je da je za sada napokon sve dobro.

– Prije nego što se pojavi hrpa glasina i tračeva…Da, imao sam rijetku epizodu vaskulitisa prije tri godine. Autoimuni poremećaj pokvario mi je sluh, vid i ravnotežu, započeo je Ashton na Twitteru. Vaskulitis je upala krvnih žila, a glumac je o tome nešto detaljnije pričao i u epizodi televizijske emisije ‘Running Wild with Bear Grylls: The Challenge’  koja se prikazuje na National Geographicu. Kutcher je tokom emisije pričao o tome kako je bolest utjecala na njega i njegov privatni život.

https://www.instagram.com/p/BY3c_VaHq4r/?utm_source=ig_web_copy_link

– Prije dvije godine imao sam taj čudan, super rijedak oblik vaskulitisa, koji mi je onesposobio vid, pokvario mi je sluh i poremetio mi je ravnotežu, otkrio je.

Trebalo mu je godinu dana da povrati sve te sposobnosti.

– Ne znam hoću li ikada više moći vidjeti, ne znam hoću li ikada moći čuti opet, ne znam hoću li ikada više moći hodati. Sretan sam što sam živ, ispričao je tokom emisije.

Ipak, objavu na Twitteru zaključio je rekavši: ”Sve je dobro. Idemo dalje”.

https://twitter.com/aplusk/status/1556802166072889344?s=20&t=DeAiIOo1CSq1bdrSWS_FcQ

– Onog trenutka kada svoje prepreke počnete doživljavati kao stvari koje su vam namijenjene da bi vam dale ono što trebate, tada život počinje biti zabavan, zar ne? Počneš surfati na svojim problemima umjesto da živiš ispod njih, našalio se.

Izvor: 24sata.hr

(E.M.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare