6. Februara 2022.

ARTA tjuning Honde NSX

Big Portal

ARTA je iskoristio plastiku pojačanu ugljeničnim vlaknima za 65% odsto eksterijera. Revidirani elementi obuhvataju novi prednji kraj sa većim usisnicima i prednji karoserijski poklopac sa mnogo otvora. Kutijasti prednji blatobrani takođe sa gornje strane imaju otvore.

Zadnji kraj je dobio naglašenije uglove, a to je naročito vidljivo na blatobranima. Tu su i manje krilo na zadnjem poklopcu i četvorostruke izduvne cevi ispod branika. Kabina je izmenjena dodavanjem panela od ugljeničnih vlakana, novim presvlakama od alkantare za sedšta, upravljač i panele vrata.

Kompanija ne pominje izmene na pogonskoj jedinici NSX, pa se pretpostavlja da je zadržan fabrički setap koiji čine 3,5 litarski V6 motor i tri električna agregata ukupne snage 580KS.

Honda se trenutno oprašta od NSX pošto je kraj proizvodnje predviđen za 2022. Tim povodom kompanija je napravila Type S sa 600KS, menjačem sa dvostrukim kvačilom, karbon-keramičkim kočnicama i karbonski enterijerom, što je smanjilo težinu automobila za 26,2 kg.

NSX Type S je ograničen na 350 primeraka za čitav svet. Početna cena je 169.500 dolara, a sa paketom za olakšavanje vozila 182.500 dolara.

Izvor: Nacionalnaklasa

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare