Arsenal "uvrijedio" Kristal Palas sa 40.000.000 - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Arsenal “uvrijedio” Kristal Palas sa 40.000.000

Čelnici Arsenala vode teške pregovore sa čelnicima Kristal Palasa u vezi sa transferom krilnog fudbalera Vilfreda Zahe. “Tobdžije” su ponudile Palasu 40 miliona funti, što je za njih neprihvatljivo jer traže minimum 80 miliona, pa se osećaju uvređenim. Ova ponuda Arsenala prilično je razbesnela čelnike Palasa, jer smatraju da Arsenal…

Čelnici Arsenala vode teške pregovore sa čelnicima Kristal Palasa u vezi sa transferom krilnog fudbalera Vilfreda Zahe.

“Tobdžije” su ponudile Palasu 40 miliona funti, što je za njih neprihvatljivo jer traže minimum 80 miliona, pa se osećaju uvređenim.

Ova ponuda Arsenala prilično je razbesnela čelnike Palasa, jer smatraju da Arsenal pokušava da destabiliše situaciju u njihovom klubu kako bi Zahu dobili “ispod cene”.

Palasu nije hitna prodaja. Zaradili su 50 miliona funti od Mančester junajteda koji je toliko platio za slobodu Arona Van-Bisake, 21-desnog beka, koji još uvek nema nastup za selekciju Engleske.

Zaha je prošle godine potpisao petogodišnji ugovor sa Kristal Palasom i tako je fudbaler iz Obale Slonovače postao najplaćeniji igrač Palasa u istoriji londonskog kluba.

Oni su izneli jasan stav – Zaha ostaje u Palasu sve dok ne dođe odgovarajuća ponuda i čini se da će Arsenal morati dobro da se pomuči i još bolje plati kako bi se Zaha preselio na “Emirate”.

Podsećamo, Palas je prodao Zahu još 2013. Mančester junajtedu za 15 miliona funti, pa ga otkupio dve godine kasnije za “samo” šest, ali uz klauzulu o 25% od naredne prodaje.

Danas objavljeno

Jokić: U evropskoj košarci teže nego u NBA

Zeljka

Đoković stigao u Izrael – “Šalom”

Zeljka

Spektakl na “Vembliju” – Nijemci vodili 2:0, pa jedva “preživjeli”!

Zeljka

Ostavite komentar