Aršavin: Pamtim 4 gola Liverpulu, ali imao sam i bolje utakmice - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Aršavin: Pamtim 4 gola Liverpulu, ali imao sam i bolje utakmice

Bivši fudbaler Andrej Aršavin se u intervjuu za Skajsport prisjetio čuvenog meča u Premijer ligi u kome je postigao četiri gola za Arsenal protiv Liverpula.

U aprilu 2009. godine sastali su se fudbaleri Arsenala i Liverpula, a utakmica je ostala upamćena po herojskom nastupu Andreja Aršavina, koji je na tom susretu postigao četiri gola.

“Jako se dobro sećam tog meča, nisam imao nikakav nagoveštaj da ću odigrati tako. Jedino sam na zagrevanju pomislio ‘mi danas nećemo izgubiti’. Naravno, nije mi bilo ni na kraj pameti da ću postići četiri gola. Pamtim ta 4 gola Liverpulu, statistički gledano to jeste moj najbolji meč, ali generalno gledano sam imao i bolje”, rekao je Aršavin u razgovoru sa Skajsportom.

Deset godina posle tog čuvenog duela, Liverpul i Arsenal će ukrstiti koplja u subotu i taj meč će odrediti ko će biti lider u Premijer ligi.

“Nije lako naslediti trenera kao što je Arsen Venger, koji je preko 20 godina sedeo na klupi Arsenala. Unaj Emeri nije baš u najboljoj situaciji. Ali rekao bih da nije imao lošu prvu godinu, trenutno gradi ekipu i za tako nešto je potrebno vreme. Nadam se da će u tome uspeti”, poručio je Andrej Aršavin.

Danas objavljeno

Džordan naučio da se Srbi ljube tri puta (VIDEO)

Vanja A

Ukrajinac prozvao Troickog i Tipsarevića, stigao odgovor: “Začepi”

Vanja A

Evroliga zabranila Zvezdi da registruje nove igrače

Vanja A

Ostavite komentar