Armi Hamer napustio ustanovu za liječenje: "Odlično je" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Armi Hamer napustio ustanovu za liječenje: “Odlično je”

Glumac Armi Hamer (35), posle devet meseci, napustio je ustanovu za lečenje usred policijske istrage zbog optužbi za seksualni napad i zlostavljanje protiv njega.

“Mogu da potvrdim da je gospodin Hamer napustio ustanovu za lečenje i da je odlično”, rekao je Armijev advokat u izjavi za “E! News” u nedelju, 12. decembra. Advokat nije precizirao kada je Armi napustio objekat.

Početkom juna objavljeno je da se Armi prijavio u bolnicu zbog problema sa drogom, alkoholom i seksom. Pproblemi američkog glumca počeli su u januaru 2021. kada ga je nekoliko bivših devojaka optužilo za silovanje, psihičko zlostavljanje i misli o kanibalizmu. Policija u Los Anđelesu pokrenula je 3. februara istragu protiv njega, a usled stravičnih optužbi i Holivud mu je okrenuo leđa, pa ja zamenjen na nekoliko projekata.

Još u martu pre nego što je ušao u ustanovu za lečenje, Armija je za silovanje javno optužila žena Efi, koja nije želela da otkrije svoj identitet, tvrdivši da ju je glumac silovao i tukao satima 2017. godine, dok je još bio u braku sa sada bivšom ženom Elizabet Čejmbers.

Zajedno sa optužbama za silovanje, Armi je nedavno opet bio u centru pažnje javnosti zbog toga što su na internetu isplivale njegove navodne prepiske sa nekoliko žena.

Inače, prvu zapaženu ulogu glumac je ostvario 2010. u filmu “Društvena mreža” Dejvida Finčera, u kome je igrao blizance Vinklvos. Godinu dana kasnije pojavio se u biografskoj drami Džej Edgar koja mu je donela nominaciju Nagradu Udruženja filmskih glumaca za najboljeg glumca u sporednoj ulozi.

Danas objavljeno

Grad u kom nikada nije dosadno

Vanja A

Glumica objavila rijetku fotografiju svojih 18-godišnjih blizanaca

Vanja A

Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila

Vanja A

Ostavite komentar