Arktička zima i borba na dva fronta: PUBG Mobile puni dve godine novim modom - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Arktička zima i borba na dva fronta: PUBG Mobile puni dve godine novim modom

Video-igra PUBG Mobile će dobiti potpuno novi mod, ovog puta zasnovan na Vikendi mapi. Nazvan je “Cold Front survival”, a napravljen je kako bi se obeležila druga godišnjica ove video-igre.

Mod će uključivati dve stvari: Igrači će morati da se bore u ledenoj tundri da im telesna temperatura ne padne ispod granice, a istovremeno će da se bore i protiv drugih.

Ovaj arktički mod će već sutra biti predstavljen na Android i Apple uređajima. Sami ćete morati da ažurirate PUBG kako biste ga dodali, a vaši prijatelji moraju da imaju istu verziju aplikacije kako biste mogli da igrate zajedno, piše NDTV.

U ovom novom modu, igrači će se suočavati sa neubičajenim neprijateljem: hladnoćom. Health će postepeno padati zbog vremenskih prilika, a da biste to izbegli, moraćete da palite vatru prikupljanjem raznih resursa.

Još jedan sjajan dodatak biće bespilotne letelice sa daljinskim upravljanjem koje igrači mogu da koriste za nadzor okoline i planiranje svojih sledećih poteza.

Verovatno će arktički mod moći da se igra samo neko ograničeno vreme, pa bolje požurite i već sutra ažurirajte PUBG ako biste hteli da ga isprobate.

Danas objavljeno

Nove informacije o čipsetu otkrivaju ključne specifikacije Samsung Galaxy S22 uređaja

Vanja A

Igra PUBG: New State stiže 11. novembra na iOS i Android

Vanja A

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC konačno dostupan u Evropi, zvanično

Vanja A

Ostavite komentar