Arinas oštar prema Tomasu: Prestanite da plačete zbog navijača! - BIGportal.ba
Košarka Sport

Arinas oštar prema Tomasu: Prestanite da plačete zbog navijača!

Nekadašnji američki košarkaš Gilbert Arinas oštro je kritikovao igrače zbog svojih konverzacija sa navijačima.

Arinas je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, njegov podkast je zbog toga izuzetno popularan, a i kao igrač je imao interesantnu karijeru.

Arinas se osvrnuo na ponašanje današnjih košarkaša, a posebno na novonastalu situaciju kada je Ajzea Tomas ušao u raspravu sa navijačima tokom utakmice, pa dobio suspenziju.

Jedan od navijača je pokazao oba srednja prsta prema Tomasu i tri puta ga glasno opsovao.

Bek ekipe iz Vašingtona je tokom utakmice, kada ga je trener zamenio, otišao do navijača koji su ga provocirali kako bi “raspravio” situaciju do koje je došlo.

“Promašio sam prvo slobodno bacanje, a pogodio drugo. Zatim je jedan od navijačapokazao oba srednja prsta prema meni i tri puta glasno viknuo – J**i se, k**ko“. Rekao sam mu da ne bude nepošten. Njegov odgovor je bio: Žao mi je, samo sam želeo sladoled”, pokušao je da objasni i da se odbrani Tomas.

To mu nije pošlo za rukom i NBA liga ga je suspendovala na dve utakmice, a povodom čitave situacije oglasio se i Gilbert Arinas koji nije bio nimalo nežan.

“Žao mi je ali igrači moraju da prestanu sa ovim ludim sra**ma, plaču zbog navijača??? NBA mora da prestane da nagrađuje ove užasne gubitnike. ‘Tvoja žena je k***a, je** se’ boli jače kada gubiš 20. Jeste li primetili kako oni sve čuju kada ih razvlače po parketu. Nikada nećete čuti igrača da se žali sve dok pobeđuje. Taj igrač postaje Šenon Šarp, a navijače postaje Skip Bejles (čuveni dvojac američkih sportskih analitičara). Njihov novac se obraća navijačima (ućutite dok vas ne kupim sve, a oni se nude devojkama pa na kraju šalju brojeve čirlidersicama) i sve je super kada se pobeđuje, a kada dobiju šamar onda postaju devojčice. Postaju nesigurni kada navijači viču na njih, ti navijači Filadelfije su govorili Ajzei Tomasu koliko je nizak i on im se nakačio na vrat. To što su oni njemu pričali je normalno za gostujuće navijače. Slušao sam kako mi govore da je Šek imao se*s sa mojom devojkom svaki put kada bih dobio loptu u Indijani, čak su nosili i majice sa tim natpisom. Zamislite kako izgleda šutirati slobodna bacanja dok ti dva momka viču kako je Šek imao se*s sa tvojom devojkom. Lebron Džejms me je jednom dodirnuo po ramenu i to nema veze s ovim, znam da sam šutnuo par cigli i imao -24 na toj utakmici, a voleo bih da sam imao opciju da se pokačim s navijačima tada. Pretvorio bih se u Denzela Vašingtona u filmu ‘Training day’. Slušajte me dobro, ovo sam rekao svim ku**icama, mislite da možete nešto protiv mene? Prisustvovaćete koledž utakmicama Indijane kada budem završio sa vama. Dozvolite navijačima da rade ono u čemu su najbolji sve dok ne dolaze u kontakt s vama. Platio sam 10 hiljada dolara za to mesto pored parketa i ima da pričam šta ja hoću”, poručio je Arinas putem svog Instagram profila.

Danas objavljeno

Real gubio 2:0 do 82′ i nekako je preživio

Vanja A

Rusija i Poljska remijem eliminisale jedna drugu

Vanja A

Fojc pobjednik spusta u Kicbilu

Vanja A

Ostavite komentar