8. Februara 2020.

Arijana Memić: Alisa zna ko je ubio Dženana, uhapsite je i natjerajte da kaže

Big Portal

“Sedmog marta 2016. godine na čelu sa tadašnjom glavnom tužiteljicom Dalidom Burzić otvara istragu i to za ubistvo, obavještava javnost da je Dženan ubijen”, kazala je Arijana Memić i dodala:

“Šestog maja je ista ta tužiteljica poslala dopis našoj porodici: ‘Poštovani roditelji u potpunosti saosjećam sa vama u boli sa izgubljenim sinom. Kao što razumijem i poštujem nezadovoljstvo zbog istrage. Ovo Tužilaštvo je dana 7. marta otvorilo istragu protiv N.N. lica i to zbog KD ubistva o čemu je obavještena javnost. Odgovorno tvrdim da se preduzimaju sve radnje upravo s tim ciljem. Žao mi je što mi niste povjerovali kada sam rekla da Tužilaštvo neće odustati od istrage. U potpisu, glavna kantonalna tužiteljica Dalida Burzić'”, navela je Memić.

“Na osnovu izmišljenih dokaza djelo su prekvalifikovali u saobraćajnu nesreću i to samo par dana nakon ovog dopisa kojeg nam je poslala”, kazala je Arijana Memić.

Arijana Memić kaže da je “vrlo jednostavno riješiti ubistvo”.

“Alisa zna ko je ubio Dženana, jer joj se može. Jer su joj tako dozvolili. Vrlo jednostavno je riješiti ubistvo Dženana Memića, uhapsite Alisu Mutap i natjerajte je da kaže ko ga je ubio”, ističe i dodaje:

“Da sam se mogla mijenjati s njim, učinila bih to i umjesto njega legla na onaj bolnički krevet”.

N1

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare