Ariana Grande iznenadila novom bojom kose - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ariana Grande iznenadila novom bojom kose

PJEVAČICA Ariana Grande poznata je po svom dugačkom konjskom repu. A iako je se rijetko može vidjeti s nekom drugom frizurom, ono čemu je sklonija su promjene boje kose, no njezina najnovija boja svejedno je iznenađujuća. Novi look pjevačice na svom je Instagramu predstavio njezin frizer Chris Appleton koji je…

PJEVAČICA Ariana Grande poznata je po svom dugačkom konjskom repu.

A iako je se rijetko može vidjeti s nekom drugom frizurom, ono čemu je sklonija su promjene boje kose, no njezina najnovija boja svejedno je iznenađujuća.

Novi look pjevačice na svom je Instagramu predstavio njezin frizer Chris Appleton koji je objavio fotku iz backstagea njezinog nastupa, na kojoj joj popravlja frizuru.

Kako vidite, riječ je o boji lavande, nježnoj nijansi ljubičaste koja nije po svačijem ukusu, no Ariana je očito obožava jer je s bojom kose uskladila i outfit. Konjski rep je i dalje tu, a pjevačica je na korijenu ostavila i naznake svoje prirodne smeđe boje kose. 

Frizer nije otkrio radi li se o privremenoj ili trajnoj promjeni, no s obzirom na oduševljenje koje je Arianina nova boja kose izazvala među njezinim fanovima, ne bi nas iznenadilo da još neko vrijeme ostane vjerna boji lavande. Usto, pastelne nijanse i ovog su ljeta pravi beauty hit pa je s novom bojom pjevačica i u koraku s trendovima.

Danas objavljeno

U čast heroine: Postavljena spomen ploča Diani Budisavljević

Zeljka

Kada se po svijetu ide u penziju?

Zeljka

Bananarama: Tri decenije im je trebalo da se pomire

Zeljka

Ostavite komentar