ARI ambulanta od sutra na novoj lokaciji u naselju Dolac - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

ARI ambulanta od sutra na novoj lokaciji u naselju Dolac

Ambulanta za akutne respiratorne infekcija za odrasle pacijente i učenike srednjih škola od sutra će sa lokaliteta Poliklinika biti premještena u dio objekta u naselju Dolac, gdje su kovid ambulante Doma zdravlja Banjaluka, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U ARI ambulanti pružaće se zdravstvene usluge sumnjivima na virus korona svakim danom od 7.00 do 20.00 časova, uz pauze od 10.00 do 10.45 časova i od 16.00 do 16.45 časova, koje su predviđene za dezinfekciju prostora.

Nakon 20.00 časova pacijenti će se javljati u Službu hitne medicinske pomoći sa edukativnim centrom.

U kovid ambulantama u naselju Dolac pružaju se zdravstvene usluge pacijentima kod kojih je potvrđena infekcija uzrokovana virusom korona, a imaju potrebu za uslugom primarnog nivoa zdravstvene zaštite.

Radno vrijeme kovid ambulanti je od 7.00 do 13.00 časova svakim radnim danom uz pauzu u terminu od 10.00 do 10.45 časova, koji je predviđen za dezinfekciju prostora.

Iz Doma zdravlja su napomenuli da su u dane vikenda kovid ambulante u pripravnosti, te da se pacijenti mogu javiti na broj telefona 065/215-318 do 20.00 časova, kao i da mogu dobiti telefonsku konsultaciju i instrukciju o daljem postupanju.

Danas objavljeno

Srbija: Ograničene cijene osnovnih životnih namirnica

M.

Maloljetnik iz Doboja prodavao falsifikovani novac

M.

Šta piše u dokumentu koji će se razmatrati na posebnoj sjednici NSRS

M.

Ostavite komentar