Arheolog i prijatelj Novaka Đokovića: "U kontaktu smo, ne pogađa ga ovo puno, ali je sramno" - BIGportal.ba
Ex Yu

Arheolog i prijatelj Novaka Đokovića: “U kontaktu smo, ne pogađa ga ovo puno, ali je sramno”

Nakon što je satima bio u pritvoru na aerodromu u Melburnu, pod policijskom stražom i u izolaciji, australijske vlasti su odbile vizu Novaku Đokoviću i učešće na Australijan openu, iako su još trojica tenisera prošla s papirima kakve i Novak ima za medicinsko izuzeće iz obaveze da se vakciniše.

Prijatelj Novaka Đokovića, čovek koji je otkrio Bosanske piramide, arheolog Semir Osmanagić kaže da su on i njegova supruga Sabina u kontaktu sa srpskim teniserom i njegovim timom.

Osmanagić je za TV Prva rekao da skandal u Australiji nije pogodio puno Đokovića, ali da je ipak sramno ovo što mu se dešava.

“Supruga Sabina i ja smo u kontaktu sa Novakom i njegovim timom. On to proživljava u redu, ne pogađa ga puno, bar po njegovim komentarima. On je čovek izvan vremena i prostora, ali je sramno ovo što mju se dešava”, rekao je Osmanagić.

Kaže da smo sinoć svedočili velikom skandalu, kao i da je to “diskriminacija prema jednom mladom čoveku, koji je uz to i najbolji teniser sveta”.

“On je političkom voljom dobio tretman kao da je reč o kriminalcu, krijumčaru, što je skandalozno. Kad postavimo jedan širi okvir Novak Đoković je jedan zdrav mladi čovek, ne predstavlja nikakvu opasnost za australijsku državu. Pravo je svake države da odlučuje koga će da primi, ali Novak je imao sve uslove da uđe”, istakao je Osmanagić. Tvrdi da se iza svega krije kombinacija motiva, ali pre svega politička poruka svetu.

“Novak živi zdravo, on je primer svima, i ne zalaže se za diskriminaciju, Novak je sa Balkana, a poslednje dve godine ne odgovara nekim drugim krugovima”, zaključio je arheolog i Novakov prijatelj.

Danas objavljeno

Operisan Halid Bešlić, supruga otkrila kako se pjevač osjeća

M.

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ostavite komentar