Aqua Doria - Voda Života - BIGportal.ba
PR Oglasi

Aqua Doria – Voda Života

Crpi se iz dubine od 124 metra netaknute prirode Vrela Donjih, te svojim prirodnim putem sakuplja minerale iz prirode koji je čine izuzetno kvalitetnom.

Vrela Donja su poznata po izuzetno kvalitetnoj prirodnoj izvorskoj vodi, a u narodu se pominje još u vrijeme austrougarske kao voda koja je okrepljivala vojnike iz tog doba.

Krečnjačkog je litološkog sastava, što je čini izuzetno čistom i pitkom u prirodnom obliku. U blizini fabrike nije naseljeno područje, niti je zastupljena industrijska zona.

Po svom hemijskom sastavu ubraja se u vrlo rijetke vode koje u sebi sadrže Selen koji je svakodnevno potreban našem organizmu. Voda Aqua Doria je bogata hidrogenkarbonatom i  niskim sadržajem natrijuma, te  je  vrlo  pogodan za svakodnevni unos u neograničenim količinama.

Zahvaljujući povoljnom odnosu i sadržaju minerala mogu je podjednako piti  sve populacije.

Voda bogata Selenom. Selen je jedan od najjačih antioksidanata u prirodi. Ovaj mineral se nalazi u organizmu u tragovima, a neophodan je za život i normalno funkcionisanje svakog organizma, tako da je potrebno hranom i pićem unositi selen da bi se nadomjestio u organizmu.

Voda Aqua Doria se po svom hemijskom sastavu ubraja u vrlo rijetke vode koje u sebi sadrže Selen, te je bogata je hidrogenkarbonatom i  niskim sadržajem natrijuma te  je  vrlo  pogodna za svakodnevni unos u neograničenim količinama.

Danas objavljeno

Addiko banka omogućila gotovinski kredit do 50.000 KM, bez prenosa plate ili penzije

Vanja A

U Novoj godini Nestro Vam poklanja novog Golfa!

Vanja A

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

Zeljka

Ostavite komentar