Aprilia RSV4 1100 Factory donosi elektronsko ogibljenje za 2020. godinu - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Aprilia RSV4 1100 Factory donosi elektronsko ogibljenje za 2020. godinu

Špijunske fotografije su otkrile da će nova Aprilia RSV4 1100 Factory u izdanju za 2020. imati novo poboljšanje ogibljenja, koje ćemo videti na EICMA sajmu naredne sedmice.

Kako navode izvori, to poboljšanje je polu-aktivno elektronsko Ohlines ogibljenje. Uz to, čeka nas i nova “trikolore” grafika.

Osim toga, najskorije izdanje čuvenog superbajka ne donosi ništa novo, što ukazuje da nas novi RSV4 (ili kako god se bude zvao) čeka naredne godine, kao potpuno novi model u izdanju za 2021.

E sad, kako će taj motocikl izgledati možemo samo da nagađamo – mada je moguće da ćemo “tizer” imati priliku da vidimo u Milanu.

Očekujemo da će Aprilia zadržati RSV4 ime i V4 agregat, mada je gotovo sigurno da nas čeka mašina značajno manje težine.

Italijanska kompanija uveliko golica maštu svojim aerodinamičkim programmom, nazvanim A³, nema sumnje da će upravo to biti glavna karakteristika novog superbajka.

I te kako nas zanima da vidimo šta će novi RSV4 doneti, pogotovo imajući u vidu da ključni čovek iza ovog modela, Điđi Dalanja, više nije deo kompanije.

Da li Noale može uspešno da nastavi tamo gde je Dalanja stao? Na neke odgovore ćemo morati da sačekamo. Do tada, tu je – bar se tako čini – poslednje izdanje aktuelne generacije ovogo italijanskog superbajka.

Izvor:Moto-berza.com

Danas objavljeno

Vansports predstavio dvije varijacije na temu Mercedesovog modela Citan

Zeljka

Travis Pastrana svojim Subaruom s 862 KS napravio show na Floridi

Zeljka

Mercedes predstavio najjaču S klasu u istoriji

Zeljka

Ostavite komentar