Apple želi da predstavi iPhone 14 seriju telefona 7. septembra - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Apple želi da predstavi iPhone 14 seriju telefona 7. septembra

Prema najnovijim informacijama od strane poznatih insajdera u industriji, a koje prenosi Bloomberg, kompanija Apple odlučila se za finalni datum svoje dugoočekivane prezentacije na kojoj će se publika podrobnije upoznati sa novom serijom iPhone telefona.

Tačan datum

Prema rečima do sada pouzdanog Marka Gurmana, kompanija Apple sprema se da događaj na kom će predstaviti svoje nove iPhone mobilne telefone. U pitanju je sedmi septembar, a kako navodi Gurman, to bi trebalo da predstavlja tek početak veoma plodonosnog jesenjeg period za Apple koji će, nakon iPhone, predstaviti i mnogo novih uređaja.

iPhone 13

U ovom trenutku, očekuje se da uporedo sa svojim novim telefonom Apple predstavi i svoj novi pametni sat osme generacije kao savršenog saputnika svom mobilnom telefonu, jer mora se još malo novca uzeti kroz idealni paket. Nakon ovog događaja, pretpostavlja se da će ova kompanija tokom jeseni predstaviti i nove modele Mac računara, nekoliko serija iPad uređaja, kao i još novih modela pametnih satova.

Nosilac firme

IPhone mobilni telefoni su glavni izvor prihoda za Apple prema navodima sa sajta Bloomberg napravljenim od izveštaja same kompanije. Ova serija telefona donela je prošle godine čak 52,2% zarade, dok su 18,7% donele razne usluge, 10,5% nosiva tehnika i kućna elektronika, a 18,3% prihoda bilo je od računara i ostalih segmenata kompanije.

Uzimajući u obzir najavljena povećanja cene za iPhone uređaje iz “Pro” linije, moguće je očekivati još više prihoda od ovog segmenta kompanije, jer svi znamo koliko verna Apple publika voli da kupi novi uređaj tik kada se pojavi na tržištu.

U ovom trenutku, zvaničnici kompanije Apple odbili su da komentarišu ove tvrdnje jer nas od nezvaničnog datuma premijere deli više od tri nedelje. Međutim, imajući u vidu koje su se sve informacije vezane za ove telefone do sada pojavila, pa maltene znamo sve najbitnije podatke o njima, postoji velika verovatnoća da sedmi septembar jeste Dan D.

Benchmark.

Danas objavljeno

Uprkos problemima na PC tržištu, Intelove ambicije ostaju nepromenjene

Zeljka

ZTE predstavio Axon 40 Ultra Space Edition

Zeljka

Značajno bolji senzor kamere stiže na iPhone 15

Zeljka

Ostavite komentar