2. Marta 2022.

Apple Watch Series 8 će imati brži čip i poboljšano praćenje aktivnosti

Big Portal

Iako se prošle godine očekivao novi boxer dizajn, čini se da će ga Apple zadržati neko vreme. Danas smo saznali da će Apple Watch Series 8 doneti velika ažuriranja za Activity Tracker i brži čip koji će pokretati sve modele.

Prema Bloombergovom newsletteru, očekuje se da će Apple lansirati tri nova modela Apple Watch Series 8 kasnije ove godine. Da budemo precizni, kompanija će najaviti ažurirani Apple Watch SE, Apple Watch Series 8, i Apple Watch za ekstremne uslove. Bloombergov analitičr sugeriše da će ova godina biti „najveća u istoriji Apple Watch-a od prvobitnog modela“, iako neće biti novih senzora za zdravlje i fitnes.

AppleWatchzeleni.jpgI dok Apple troši milione na istraživanje i razvoj, ne očekujemo da će kompanija implementirati senzor krvnog pritiska ili šećera u krvi za Seriju 8. Međutim, postoji mogućnost da kompanija ove godine uvede senzor telesne temperature.

Gurman takođe veruje da će Apple ove godine ukinuti Apple Watch Series 3 koji je već neko vreme na sniženju jer se prodaje kao pristupačan model. Osim ovoga, dizajn nosivog uređaja će najverovatnije ostati isti pošto je kompanija prošle godine povećala veličinu ekrana. To znači da bi kompanija mogla da koristi isti dizajn još malo duže. Međutim, u ovom trenutku se ništa ne može reći sa sigurnošću jer konačnu reč ima kompanija.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare