Apple Watch Series 7 eksplodirao, a vlasnik završio u hitnoj pomoći - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Apple Watch Series 7 eksplodirao, a vlasnik završio u hitnoj pomoći

Apple Watch je poslao svog vlasnika u hitnu pomoć, i takve stvari se dešavaju, jer Apple satovi prate vaše zdravlje, ali ovoga puta je situacija bila posve drugačija. Umesto zbog ubrzanog pulsa, vlasnik Apple Watch 7 sata je otišao u hitnu pomoć jer mu je sat eksplodirao.

Korisnik koji je svoju problematiku prijavio sajtu 9to5Mac objasnio je da je prvo osetio da sat postaje topliji nego inače. Gledajući pozadinu sata, primetio je da je poleđina napukla i na displeju se pojavilo upozorenje da je temperatura sata previsoka i da će morati da se isključi da se ohladi. Nakon toga on je pozvao Apple podršku gde je kupac na kraju bio povezan sa menadžerom koji je rekao korisniku Apple Watch-a da ne dira sat dok mu se ne javi neko iz Apple.

Narednog jutra situacija je bila još gora. Sat je bio još topliji što je dovelo do pucanja ekrana. Vlasnik sata je tada podigao uređaj kako bi snimio neke njegove slike za Apple i počeo je da proizvodi pucketanje. Zato je pokušao da ga baci kroz prozor kada je uređaj eksplodirao ostavljajući tragove opekotina na njegovom kauču.

Watch7BlowUp.jpg

Vlasnik sata je bio zabrinut zbog trovanja olovom, otrčao je u hitnu pomoć́ iako Apple Watch ne sadrži dovoljno olova da bi nekoga otrovao. Nakon što je i pušten kući, on je još jednom kontaktirao Apple i rečeno mu je da je njegov problem „glavni prioritet“ i da će ga zvati neko iz Apple ovog ponedeljka. Međutim, Apple mu se nije javio do juče (što je bila sreda).

Apple je organizovao preuzimanje sata kako bi se mogao ispitati u laboratorijama, ali su tražili da vlasnik potpiše dokument koji bi od njega zahtevao da ne priča nikome o incidentu. Po intervjuu koji je vlasnik novog Apple Watch sa eksplozivnim funkcijama dao za 9to5Mac, čini se da nije hteo da potpiše dokument.

Video ispod je ograničen na one starije od 18 godina, pa je potrebno da budete prijavljeni da biste ga pogledali.

Benchmark.

Danas objavljeno

Ruski hakeri ukrali više od 50 miliona lozinki

V.R.

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Ostavite komentar