Apple Watch sa senzorom za tjelesnu temperaturu stiže 2022. godine - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Apple Watch sa senzorom za tjelesnu temperaturu stiže 2022. godine

Bloomberg je objavio novi izveštaj o Apple Watchu, koji nudi više detalja o onome što od uređaja možemo očekivati ove jeseni i naredne godine.

Apple Watch sedme generacije će dobiti značajniju nadogradnju u odnosu na aktuelni Series 6 model. Okviri oko ekrana će biti manji, dok će laminacija ekrana takođe biti poboljšana smanjujući prostor između stakla i ekrana osetljivog na dodir. Series 7 će imati i poboljšanu UWB (ultra-wideband) konekciju.

Nakon toga se očekuje da će Apple Watch osme generacije implementirati merenje krvnog pritiska, šećera u krvi i nivoa alkohola. Bloomberov novi izveštaj potvrđuje i da Apple radi na implementiranju specijalnog senzora za merenje telesne temperature.

Sugeriše se da bi ovaj senzor temperature mogao u Apple Watch stići tokom 2022. godune, dok je senzor za merenje šećera u krvi još uvek u povoju i biće potrebno nekoliko godina za njegovo implementiranje.

Bloomberg takođe pominje da će 2022 Apple Watch liniju činiti i ažurirani SE model, kao i novi izdržljivi sportski model.

Izvor: Bloomberg

Danas objavljeno

Rimejk Dead Space zvanično predstavljen, dolazi na next-gen konzole i PC

Zeljka

Novi Motorola Edge 20 dolazi bez svoje glavne karakteristike?

Zeljka

Oppo A93s 5G predstavljen sa Dimensity 700 čipom

Zeljka

Ostavite komentar