Apple Watch koristi više od 100 miliona ljudi - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Apple Watch koristi više od 100 miliona ljudi

Apple Watch je vjerovatno jedan od najpopularnijih nosivih uređaja na današnjem tržištu

Prema novom izveštaju kompanije Counterpoint Research, otkriveno je da do danas postoji oko 100 miliona korisnika širom sveta koji imaju Apple Watch na zglobu.

Prema izveštaju: “Stope prihvatanja pametnih satova uz pametne telefone konstantno rastu. Apple-ov ekosistem beleži veću stopu privrženosti, jer brend nastavlja da implementira atraktivan dizajn, karakteristike zdravlja i srodne usluge u svoj ekosistem. Korisnička baza Apple Watch-a prvi put je prešla granicu od 100 miliona tokom tromesečja koje se završilo u junu, prigrabivši ogroman deo baze korisnika pametnih satova na globalnom nivou“.

9 best Apple Watch Apps (that you probably already have installed) - CNET

SAD su jedno od ključnih Apple-ovih tržišta i čine više od polovine kompanijine baze korisnika. Takođe se ističe da je pandemija koronavirusa podstakla potražnju za pametnim satovima, ne samo za Apple Watch, jer je ljude učinila svesnijim o zdravstvenim potrebama i oni sada traže nosive uređaje koji im mogu dati uvid u njihovo zdravlje.

Očekuje se da će Apple Watch Series 7 biti predstavljen kasnije tokom ove godine, verovatno uz iPhone 13 u septembru. Veruje se da će imati potpuno novi dizajn, koji bi mogao još više povećati potražnju za uređajem.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

Uprkos godinama, OnePlus 6 i OnePlus 6T dobijaju ažuriranje softvera

Zeljka

Prvi renderi Google pametnog sata su obećavajući

Zeljka

Sakrijte slike koje imate u telefonima – nova opcija za Google Photos

Zeljka

Ostavite komentar