Apple predstavio Beats Fit Pro True Wireless Earbuds sa ANC i Spatial zvukom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Apple predstavio Beats Fit Pro True Wireless Earbuds sa ANC i Spatial zvukom

Nakon prvih nezvaničnih informacija, Apple je konačno predstavio Beats Fit Pro, najnovije True Wireless Earbuds slušalice ove kompanije sa podrškom za aktivno poništavanje buke (ANC), Transparency audio modove, Adaptive EQ, prostorni zvuk sa dinamičkim praćenjem glave, H1 čip sa „Hej Siri“ i Find My podrškom.

Kako javlja Fonearena, ove slušalice imaju bezbedne vrhove krilca koji se savijaju tako da udobno stanu u vaše uvo, a univerzalni dizajn vrha krila je stavljen na vrhunski test od strane sportista svih vrsta, tako da možete verovati da će ove slušalice ostati na svom mestu u raznim situacijama, kao što je trčanje, kažu iz kompanije. Takođe imaju i ventilacione otvore za smanjenje pritiska.

Slušalice imaju membranski drajver sa dva elementa unutar dvokomornog kućišta koje obećava čist zvuk sa izvanrednim stereo razdvajanjem. Ima Apple H1 čip, uparivanje jednim dodirom sa svim Apple uređajima, a Audio Sharing sa drugim parom Beats slušalica (ili Apple AirPods) omogućava vam da lako delite svoju omiljenu muziku sa drugima.

Beats Fit Pro takođe radi sa Android uređajima, ima Beats aplikaciju za Android sa funkcijama kao što su uparivanje jednim dodirom, prilagođene kontrole, nivoi baterije, ažuriranja firmvera i Fit Test.

Apple predstavio Beats Fit Pro True Wireless Earbuds sa ANC i Spatial zvukom

Obećava do 6 sati slušanja, uz 18 dodatnih sati sa futrolom za punjenje. Sa isključenim režimom ANC ili Transparency, nudiće do 7 sati vremena slušanja, kaže Apple. Takođe ima brzo punjenje, tako da 5-minutni Fast nudi do 1 sat reprodukcije. Nema podršku za bežično punjenje.

Beats Fit Pro dolazi u Beats Black, Beats White, Stone Purple i Sage Gray bojama, po ceni od 199,99 USD i već je su u prodaji u SAD i nekoliko drugih zemalja.

B92.

Danas objavljeno

Otkriven čovek koji je kreirao Thanos i Jigsaw ransomware

Vanja A

YouTube plejer sada prikazuje najpopularnije dijelove videa

Zeljka

Twitter testira poznatu funkciju na Androidu

Zeljka

Ostavite komentar