30. Oktobra 2019.

Apple objavio iOS 13.2 uz Deep Fusion, AirPods Pro podršku i nove emotikone

Big Portal

Korisnici koji se dvoume da li da izvrše nadogradnju na novu verziju operativnog sistema sada više neće imati izbora, ukoliko žele da koriste AirPods Pro. Slušalice od 249 dolara stižu sa sistemom koji smanjuje buku, a zahtevaju Apple uređaje koji koriste bar iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2 ili macOS Catalina 10.15.1 verzije softvera.

Pored AirPod kompatibilnosti, iOS 13.2 donosi i značajna poboljšanja za iPhone 11 i 11 Pro kamere uz Deep Fusion sa poboljšanjima u podešavanjima sa srednjim osvetljenjem. Deep Fusion u potpunosti radi u pozadini i automatski se aktivira u zavisnosti od situacije sa osvetljenjem. Novi iOS 13.2 omogućava i funkciju za snimanje preko Siri asistenta, gde se korisnicima nudi opcija da izaberu da li žele da dele snimljeni zvuk Siri zahteva sa developerima kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo.

Ažuriranje implementira i nove emotikone, dok HomePod multikorisnička glasovna podrška pametnom zvučniku daje mogućnost da prepoznaje do šest različitih glasova.

Korisnici mogu da izvrše ažuriranje na iOS 13.2 i iPadOS 13.2 odlaskom u Settings -> General -> Software Update. Nadogradnja na novi tvOS se vrši na Apple TV HD i Apple TV 4K uređajima u Settings sekciji.

Izvor: GSMArena

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare