Apple objavio iOS 13.2 uz Deep Fusion, AirPods Pro podršku i nove emotikone - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Apple objavio iOS 13.2 uz Deep Fusion, AirPods Pro podršku i nove emotikone

Apple-ove iOS 13.2, iPadOS 13.2 i tvOS 13.2 platforme su sada dostupne korisnicima,a implementiraju veliki broj novih funkcija, poput iPhone 11 i 11 Pro Deep Fusion kamera moda, kao i kompatibilnost za dolazeće AirPods Pro i Beats Solo Pro slušalice.

Korisnici koji se dvoume da li da izvrše nadogradnju na novu verziju operativnog sistema sada više neće imati izbora, ukoliko žele da koriste AirPods Pro. Slušalice od 249 dolara stižu sa sistemom koji smanjuje buku, a zahtevaju Apple uređaje koji koriste bar iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2 ili macOS Catalina 10.15.1 verzije softvera.

Pored AirPod kompatibilnosti, iOS 13.2 donosi i značajna poboljšanja za iPhone 11 i 11 Pro kamere uz Deep Fusion sa poboljšanjima u podešavanjima sa srednjim osvetljenjem. Deep Fusion u potpunosti radi u pozadini i automatski se aktivira u zavisnosti od situacije sa osvetljenjem. Novi iOS 13.2 omogućava i funkciju za snimanje preko Siri asistenta, gde se korisnicima nudi opcija da izaberu da li žele da dele snimljeni zvuk Siri zahteva sa developerima kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo.

Ažuriranje implementira i nove emotikone, dok HomePod multikorisnička glasovna podrška pametnom zvučniku daje mogućnost da prepoznaje do šest različitih glasova.

Korisnici mogu da izvrše ažuriranje na iOS 13.2 i iPadOS 13.2 odlaskom u Settings -> General -> Software Update. Nadogradnja na novi tvOS se vrši na Apple TV HD i Apple TV 4K uređajima u Settings sekciji.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Google izdao hitno upozorenje za sve korisnike Chrome-a

Zeljka

Pogledajte trejler za GTA remastered trilogy

Zeljka

Crveni karton: Preko 30.000 igrača banovano iz FIFA 22

Zeljka

Ostavite komentar