Apple je uspio da prevaziđe probleme sa proizvodnjom Watch Series 7 satova - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Apple je uspio da prevaziđe probleme sa proizvodnjom Watch Series 7 satova

Mark Gurman iz Bloomberga je nedavno objavio zabrinjavajuće vesti koje se tiču Apple pametnih satova, a to je da bi nova generacija nosivih uređaja mogla da se suoči sa odlaganjem zbog problema u proizvodnji. Međutim, u svom najnovijem izveštaju analitičar Ming-Chi Kuo izveštava da je ovaj problem prevaziđen.

Ipak, ističe se da ne bi trebalo očekivati da Watch Series 7 satovi budu dostupni u prodaji odmah nakon objave 14. septembra. Prema navodima Kua, Apple će početi sa masovnom proizvodnjom satova sredinom septembra i biće potrebno izvesno vreme da se iz fabrika distribuiraju u prodavnice. Sugeriše se da je period masovne proizvodnje pomeren za dve nedelje, tako da se isporuka očekuje krajem septembra.

Novi OLED G6 panel je navodno krivac za probleme koji se pojavljuju u proizvodnji. U pitanju je novi tip panela, koji Apple do sada nije koristio, a karakteriše ga novi dizajn kablova i novi proces koji poboljšava izdržljivost. S druge strane, G6 paneli su lakši i jeftiniji za proizvodnju.

Ming-Chi Kuo navodi da će Luxshare sastaviti 70% Apple Watch Series 7 satova, a ovi uređaji će biti spremni pre onih na kojima radi Foxconn. Predviđa se da će Series 7 satovi biti isporučeni u 14 do 16 miliona primeraka do kraja godine.

Izvor: PCPress / GSMArena

Danas objavljeno

Otvara se onlajn muzej mobilnih telefona koji prikazuje njihov razvoj od 1984. do danas

Zeljka

NZXT je predstavio nova H510 kućišta, sa poboljšanim potencijalom hlađenja

Zeljka

Poznate glavne specifikacije Xiaomi Civi telefona

Zeljka

Ostavite komentar