25. Januara 2022.

Apple događaj održaće se na proljeće, stižu iPhone SE 5G, novi iPad Air i novi Mac

Big Portal

 Ali čini se da to nije jedini proizvod koji gigant iz Cupertina planira da predstavi na događaju.

Prema novom izveštaju pouzdanog Apple insajdera Marka Gurmana, Appleov prolećni događaj bi mogao da dovede do lansiranja novog iPad Air-a i Mac-a, pored iPhone SE 5G. Apple-ov prvi godišnji događaj obično sadrži malu seriju proizvoda, sa velikim lansiranjem proizvoda rezervisanim za drugu polovinu godine. Dok je na prošlogodišnjem prolećnom događaju Apple lansirao novi iPad Pro, Gurman veruje da će sledeći Pro model verovatno stići tek kasnije ove godine. Umesto toga, Apple planira da donese potpuno novi iPad Air, koji nije ažuriran od 2020. Iako se u ovom trenutku ne zna mnogo o iPad Air-u sledeće generacije, kaže se da ima A15 Bionic čipset, isti onaj koristi se u najnovijoj liniji iPhone 13 i iPad Mini 6.

Pored iPhone SE 5G i preuređenog iPad Air-a, sprint događaj može doneti i novi Mac sa M1 Pro čipsetom. Ovo bi mogao biti Mac mini ili iMac više klase. Iako tačan datum u ovoj fazi nije poznat, očekuje se da će se događaj održati između marta i aprila.

U međuvremenu, dugo očekivani proizvodi kao što su iPhone 14 linija, redizajnirani MacBook Air, nadograđeni AirPods Pro, l0w-end MacBook Pro i tri Apple Watch-a navodno će biti lansirani ove jeseni. Prema prethodnim izveštajima, ažurirani MacBook Air će imati belu tastaturu, više boja, dodatne portove i brži čipset.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare