Apple će 2020. godine objaviti četiri iPhone-a? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Apple će 2020. godine objaviti četiri iPhone-a?

Izveštaj firme JPMorgan otkriva da će Apple, u pokušaju da pojača iPhone prodaju, objaviti četiri telefona tokom 2020. godine.

Izveštaj firme JPMorgan otkriva da će Apple, u pokušaju da pojača iPhone prodaju, objaviti četiri telefona tokom 2020. godine. Analitičari očekuju da će kompanija iz Kupertina predstaviti tri nova OLED modela sa 5G modemima, a bar dva među njima će imati ToF kamere.

Apple obično objavljuje svoje telefone u septembru, pred prazničnu sezonu, a već znamo da će ove godine biti predstavljena tri telefona sa neobičnim ali poboljšanim sistemima kamera.

Analitičari kompanije JPMorgan takođe veruju da će Apple naredne ciljati pristupačniji segment sa modelom koji ima veličinu kao iPhone 8, ali stiže bez 5G modema i po nižoj ceni.

Očekuje se da će tri telefona iz premijum segmenta imati veličine ekrana od 5.4″, 6.1″ i 6.7 inča. Veruje se da će sve ovo omogućiti poboljšanje prodaje sa predviđenih 195 miliona prodatih modela tokom 2020. godine, naspram 180 miliona koliko se očekuje tokom 2019.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Mark Zuckerberg objavio prepisku: WhatsApp ima novu opciju

Vanja A

Olakšano podešavanje internet pregledača u Windowsu 11

Vanja A

Fortnite dobija treće poglavlje, pogledajte šta je novo

Vanja A

Ostavite komentar