25. Juna 2019.

Apple bi mogao implementirati OLED displeje u tablete i MacBookove

Big Portal

Apple je pre nekoliko godina konačno prihvatio OLED ekrane na iPhone-ima i mnogi su počeli da diskutuju o tome kada bi kompanija mogla da implementira OLED displeje i u neke od svojih drugih proizvoda. Novi izveštaj iz Južne Koreje sugeriše da Apple možda razmišlja o OLED ekranima za svoje tablete i notebookove.

Kompanija OLED ekrane za iPhone poručuje od Samsung Display-a. U izveštaju se navodi da Apple nije kupio onoliko OLED panela za iPhone koliko je prvobitno rekao da će kupiti, a Samsung Display sada želi da Apple plati kaznu za ovo. Apple u je u međuvremenu predložio drugačije rešenje, prema navodima.

Izveštaj iz Južne Koreje tvrdi da je Apple, umesto da plati kaznu kompaniji Sasmung, ponudio da kupi OLED panele za proizvode kao što su tableti i lapopovi. Ukoliko se to dogodi, sugeriše se da kompanija planira uvođenje OLED ekrana na iPad i MacBook linije.

Ovde je bitno napomenuti da izveštaj tvrdi da je ovo jedna od opcija koje dve kompanije razmatraju kako bi se izmirile obaveze. Da li će se ovo i dogoditi, ostaje da se vidi.

Izvor: Ubergizmo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare