Apple bankarska kartica za plaćanje stiže u avgustu - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Apple bankarska kartica za plaćanje stiže u avgustu

Kompanije Apple i Goldman Sachs Group usaglasili su saradnju i kartica za plaćanje sa Apple potpisom stići će već u prvoj polovini avgusta.

Kompanije Apple i Goldman Sachs Group usaglasili su saradnju i kartica za plaćanje sa Apple potpisom stići će već u prvoj polovini avgusta.

Izvori su za PhoneArena sajt rekli da je ovo bio izuzetno kompleksan posao, koje su dve potpuno različite kompanije uspele da završe i koji će biti isplativ i za jednu i za drugu kompaniju. Apple tako postaje i izdavač platnih kartica, koje će se koristiti uz uslugu Apple Wallet, koja je nedavno dodata u novi iOS i Apple Pay. Takođe, Apple će omogućiti korisnicima da karticu koriste kao i svaku drugu za plaćanje roba i usluga, na mestima na kojima ne postoji podrška za Apple Pay.

Apple kartica će imati i svojevrstan sistem bonusa, pa će tako korisnici dobijati jedan odsto potrošenih sredstava samo ako plaćaju Apple karticom, dva odsto, ako je koriste kao platno sredstvo putem Apple Pay usluge i tri odsto pri kupovina Apple servisa i uređaja.

Korisnici će za korišćenje fizičke i virtuelne Apple kartice morati da se prijave za tu uslugu, što će biti omogućeno preko iPhone i drugih Apple uređaja.

Danas objavljeno

Novi Apple Watch Ultra izdržava ozbiljno maltretiranje, uključujući i udarce čekićem

Vanja A

Najmoćniji iPhone će ubuduće nositi drugačije ime?

Vanja A

Američki špijunski satelit lansiran u orbitu

Vanja A

Ostavite komentar