Aplikacija koja povezuje majke širom svijeta javno se izvinila Meghan Markle - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Aplikacija koja povezuje majke širom svijeta javno se izvinila Meghan Markle

RODITELJSTVO je ponekad teško i iscrpljujuće, a ako ste zbog svakog poteza u fokusu javnosti, to je još izazovnije. Zato je Meghan Markle nedavno priznala da je pod pritiskom s kojim se suočava kao članica kraljevske porodice i novopečena mama.

Naime, tokom intervjua s Tomom Bradbyjem u Africi Meghan je suzdržavala suze, naročito nakon što ju je upitao je li dobro. Meghan je sve iznenadila iskrenim odgovorom.

“Nisam dobro. Hvala na pitanju. Nije me baš puno ljudi pitalo jesam li dobro”, odgovorila je.

Njezina je poruka odjeknula cijelim svijetom pa su joj mnoge majke preko društvenih mreža izrazile podršku, a to je učinila i aplikacija Peanut, koja povezuje majke.

Javno su se izvinili vojvotkinji od Sussexa u ime svih onih koji su je prozivali zbog svake sitnice vezane za majčinstvo.

“Draga Meghan, kad si se udala za princa Harryja, pridružila si se kraljevskoj porodici. Ali kada si postala mama, pridružila si se globalnoj porodici žena povezanih zajedničkom vezom – majčinstvom. Mi smo porodica koja stoji zajedno u trenucima dobrog i lošeg, radosti i tuge. Meghan, sada si dio naše porodice. Žao nam je što to svijet nije rekao prije, nije rekao sa suosjećanjem, niti dovoljno glasno… Dobro došla u majčinstvo. Možda nemamo dvorce, ali odgajamo kraljeve i kraljice i obećavamo da ćemo stajati uz vas na svakom koraku. Voli te tvoja Peanut porodica”, poručili su putem Instagrama.

“Samo želim zahvaliti Meghan Markle što je javno rekla da nije ok, umjesto nekog PR smišljenog odgovora. Postoji ideja da žene mogu sve, da su majke superjunaci, a roditeljstvo je zapravo jako teško i zahtjevno za žene. Nismo ok. Biti roditelj je jako teško”, komentarisala je jedna majka.

Index

Danas objavljeno

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Kraljica Elizabeta se vratila radnim obavezama

Vanja A

Hju Džekman dijeli dirljivu uspomenu sa svojom bakom

Vanja A

Ostavite komentar