Apex Legends, pretrčao CoD: Warzone - ima više od 100 miliona igrača - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Apex Legends, pretrčao CoD: Warzone – ima više od 100 miliona igrača

Apex Legends battle royal pucačina sada ima više od 100 miliona jedinstvenih igrača širom sveta, objavili su EA i Respawn. Besplatna igra premašila je veliku prekretnicu nešto više od dve godine nakon pokretanja u februaru 2019.

Uspeh Apex Legends samo je poslednji pokazatelj da su besplatne Battle Royale pucačine i dalje veoma popularne, uprkos tome što je žanr u poslednjih nekoliko godina postao prilično krcat. Activision-ov Call of Duty: Warzone igralo je više od 75 miliona igrača prošlog avgusta, dostigavši tu brojku za manje od pet meseci nakon lansiranja u martu 2020. godine. A Epic Games je rekao da je njegov hit Fortnite prošlog maja imao oko 350 miliona registrovanih igrača – verovatno se taj broj sada povećao.

Od pokretanja Apex Legends na Xbox-u, PlayStation-u i PC-u, Respawn je nastavio da dodaje novi sadržaj i ispravke za igru, pa je čak i pustio (odloženi) port na Nintendo Switch u martu. Igra trenutno ima 16 karaktera za igranje, tri različite mape i trenutno je u osmoj sezoni.

Danas objavljeno

Apple protiv Epic Games-a – Počelo suđenje

Vanja A

PS5 patike – ako imate konzolu morate imati i obuću!

Vanja A

Pametna tastatura Click&Touch 2 je osvojila priznanje Red Dot Award: Product Design 2021

Vanja A

Ostavite komentar