Antonio Banderas zna ko će biti novi Zoro - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Antonio Banderas zna ko će biti novi Zoro

U doba „ponovnog oživljavanja“ popularnih junaka na filmskom platnu i u vremenu rimejkova, Antonio Banderas otkrio je ko bi, prema njegovom mišljenju, bio odličan izbor da krene njegovim stopama – kao legendarni Zoro.

Glumac koji je igrao poznatog heroja u filmu Maska Zoroa (The Mask of Zorro) 1998, i u nastavku pod imenom Legenda o Zorou (The Legend of Zorro) 2005, rekao je da bi njegov kolega iz serije Uncharted – Tom Holand, savršeno odgovarao za ulogu maskiranog junaka.Slavni glumac bi baklju predao mladom Holandu

Slavni glumac bi baklju predao mladom Holandu

„Kada bi me pozvali da opet glumim Zoroa, uradio bih ono što je Entoni Hopkins uradio za mene, a to je da ‘prenesem baklju'”, rekao je Banderas na pitanje o mogućnosti snimanja trećeg filma franšize o Zorou, misleći na kako mu je Hopkins prepustio ulogu u prvom filmu.

„Tako je energičan i zabavan, ima ‘ono nešto’ što je za ovu ulogu neophodno”, rekao je Banderas o Holandu.Ima „ono neštoIma „ono nešto” – Tom Holand

U filmovima o Zorou, koje je režirao Martin Kembel, glumila je i zvezda Ketrin Zita Džons.

Prvi film je bio deo niza uspešnih angažmana tokom devedesetih za Banderasa, uključujući Desperado (Desperado), Evitu (Evita) i Filadelfiju (Philadelphia), nakon što je počeo da radi u španskoj kinematografiji sa rediteljem Pedrom Almodovarom.

Dok franšiza o Zorou trenutno nema najavljene sigurne projekte u skorijoj budućnosti, Banderas trenutno priprema još jedan nastavak – animirani film Mačak u čizmama: Poslednja želja (Puss in Boots: The Last Wish).

U tom filmu, Banderas ponovo daje glas ljupkom mačjem liku koji je nastao u filmovima o Šreku (Shrek) nakon dugometražnog Mačka u čizmama (Puss in Boots) iz 2011.

RTSmagazin.

Danas objavljeno

Ne kažnjavajte dijete, radite na sebi

Vanja A

Pol Rad izgleda kao da ne stari i konačno nam je otkrio u čemu je tajna

Vanja A

Jedva preživio kao štene, sad ima skoro 31. godinu i najstariji je pas na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar