Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju - BIGportal.ba
Ex Yu

Anja je radila u Beogradu za 18.000, a sad se svjetske agencije otimaju za nju

Dobila je ponudu koja se ne odbija.

Anja Anđela Perić (27) svojevremeno je napustila srednju školu i nastavila da je pohađa vanredno da bi se zaposlila. Radila je u kafiću u Beogradu i po 15 sati dnevno za 18.000 dinara. Onda joj se sudbina osmehnula i neverovatnim sticajem okolnosti dobila je ponudu koja se ne odbija.

„Kao većina mojih vršnjaka, nisam bila baš u prilici sebi da priuštim sve što želim. Nažalost, roditeljske plate su toliko minimalne da me je bilo sramota i da tražim nešto. Mladi danas nemaju drugog izlaza sem da kao ja, rade za mesečnu platu od 18.000 dinara od koje ne možete mnogo, da ne kažem ništa“, ovako je Anja počela svoju priču 2017. godine.

U kafić u kom je Anja radila je sasvim slučajno na kafu svratila naša mankenka Agneta Azirović, koja radi kao skaut za modele.

„Radila sam u jednom beogradskom kafiću kao konobarica, mnogo puta i po 15 sati dnevno. Bilo je strašno jer nas vlasnik lokala nije tretirao kao ljude. Bog me je pogledao jedno popodne kad je Agneta Azirović ušla sa svojom ćerkicom u baštu lokala i kad sam je uslužila, spontano smo ušle u priču. Dala mi je svoju vizit karticu i rekla da se javim jer imam veliki potencijal da budem odličan model. U tom trenutku sam imala plavu kosu i veštačke nokte kao i većina devojčica u Beogradu. Posle par dana sam došla kod Agnete u agenciju Crystal i sve se to promenila, vratila sam prirodnu boju kose, ošišala se i skinula veštačke nokte. Tako moja manekenska karijera kreće“, rekla je Anja.

Evo kakvu je promenu Anji u životu donela bolja finansijska situacija.

„Dala mi je sigurnost i spokoj, sada ne moram da mislim da li ću imati da platim račune na kraju meseca“, rekla je za kraj.

Zadovoljna.nova.rs

Danas objavljeno

Pjesme koje se takmiče za srpskog predstavnika na Evroviziji

Vanja A

Sjećate li se Swarovski kupatila Dragane Mirković

Vanja A

Marija Šerifović o svom ocu: Sve sam mu oprostila, roditelje ne možemo da biramo

Vanja A

Ostavite komentar