4. Augusta 2021.

Animirana serija o Megan i Hariju – satiričan prikaz kraljevske porodice!

Big Portal
Animirana serija o Megan i Hariju - satiričan prikaz kraljevske porodice!

Animirana serija “The Prince” uskoro će se pojaviti na malim ekranima, a sudeći prema prvim detaljima, publika će je obožavati.

britanska kraljevska porodica
FOTO: PROFIMEDIA

Naime, crtani prati britanskog princa Harija i njegovu porodicu, a glas mu je dao glumac Orlando Blum. Osim njega, glasove su dali Alan Kamin, Sofi Tarner i Den Stivens.

britanska kraljevska porodica, Kejt Midlton, princ Vilijam
FOTO: PROFIMEDIA

Animiranu seriju je napravio Geri Džaneti, autor hit-serije “Family Guy”. Hari i Megan Markl, kojoj je glas dala Kondola Rašad, u crtanom traže stan u Holivudu, a prinčevoj ličnosti autor je dao satiričan smisao.

Pored vojvode i vojvotkinje od Saseksa, u seriji će se pojaviti i princ Hari, Kejt Midlton, njihova deca, kao i kraljica Elizabeta, princ Čarls i njegova supruga Kamila.

britanska kraljevska porodica
FOTO: PROFIMEDIA

“Ovo je verovatno najmanja palata u kojoj sam ikada bio”, kaže animirani Hari svojoj supruzi u potrazi za domom. Objavljeno je tek nekoliko detalja serije koja će se prikazati u 12 epizoda.

britanska kraljevska porodica
FOTO: PROFIMEDIA

Animirana serija je trebala da počne sa prikazivanjem u maju ove godine, ali premijera je pomerena iz poštovanja prema princu Filipu koji je pre nekoliko meseci preminuo.

britanska kraljevska porodica
FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs/Mirror)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare